Ιωνικός: “Όλοι μαζί για τη νίκη παραμονή”

Η διοίκηση του Ιωνικού καλεί τον κόσμο της να προμηθευτεί και τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια του "τελικού" παραμονής απέναντι στη Λαμία.

Το Σάββατο ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λαμία στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και για τις δύο ομάδες, με τους Νικαιώτες να γνωρίζουν πως θα παραμείνουν στην κατηγορία μόνο με νίκη, καθώς υποβιβάζονται ακόμα και με την ισοπαλία.

Η διοίκηση της ομάδας έβαλε το εισιτήριο στα 5 ευρώ γενική είσοδο και ο κόσμος έχει σχεδόν εξαντλήσει τα εισιτήρια για αυτό το μεγάλο ματς. Έτσι σήμερα έβγαλε και την παρακάτω ανακοίνωση καλώντας τον κόσμο να εξαντλήσει και τα τελευταία “μαγικά χαρτάκια” ώστε να ζήσουν όλοι μαζί μεγάλες στιγμές.

Χαρακτηριστικά ανφέρουν:

Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει τον κόσμο πως πολύ μεγάλος αριθμός εισιτηρίων για τον “τελικό” παραμονής με αντίπαλο τη Λαμία έχουν φύγει.

Για να καταφέρει να ικανοποιηθεί ο κόσμος και να μπορέσει να βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο δίπλα στον Ιωνικό μας, τους καλούμε να αγοράσουν το συντομότερο δυνατόν τα εισιτήρια τους.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας για το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν είναι συγκινητική και τους ευχαριστούμε. Οι οπαδοί μας δείχνουν ότι είναι πάντα στο πλάι της αγαπημένης τους ομάδας και θα τη στηρίξουν, με τη ζήτηση να είναι τεράστια εδώ και ημέρες!

Η διάθεση των εισιτηρίων που απομένουν συνεχίζεται από τα γραφεία μας σήμερα ως τις 22:00 και φυσικά τις επόμενες ημέρες, έως ότου εξαντληθούν όλα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της Νεάπολης το Σάββατο για τον Ιωνικό μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.