Μαρμαρίδης: “Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας!” (vid)

Ο Χρήστος Μαρμαρίδης, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει της σημερινής (8/5) εντός έδρας αναμέτρησης του Άρη με την ΑΕΚ, εστίασε στο κίνητρο που έχουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στα δύο τελευταία παιχνίδια των πλέι οφ, με αντιπάλους τους διεκδικητές του τίτλου

Δεν χρειάζεται να αναζητήσουν κίνητρο οι παίκτες του Άρη για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις στα πλέι οφ της Stoiximan Super League της τρέχουσας σεζόν, παρότι “κλείδωσαν” την ευρωπαϊκή έξοδο. Όπως δήλωσε ο Χρήστος Μαρμαρίδης, μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού (8/5) αγώνα με την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος, αυτονόητο κίνητρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αποτελεί το γεγονός ότι αγωνίζονται για έναν σύλλογο, που θέλει πάντα να νικάει, για να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του!

Στην ερώτηση, λοιπόν, περί κινήτρου για τους παίκτες του Άρη στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των πλέι οφ, με αντιπάλους την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό κατά σειρά, ο Μαρμαρίδης τόνισε: “Το κίνητρο είναι ότι είμαστε σε έναν σύλλογο, που θέλει πάντα να νικάει! Θα παίξουμε, λοιπόν, για τον σύλλογο και για τον κόσμο μας, αλλά και για εμάς τους ίδιους. Θα αγωνιστούμε για τις νίκες και στα δύο παιχνίδια”.

Σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση, συγκεκριμένα, με αντίπαλο την ΑΕΚ ο αμυντικός του Άρη σχολίασε: “Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ότι η ΑΕΚ θα μας πιέσει πολύ. Έτσι κι αλλιώς είναι δυνατή ομάδα. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο που έχουμε και πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε τη νίκη”.

Και πρόσθεσε: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και να επικοινωνούμε σωστά μεταξύ μας. Και φυσικά, να μην ξεφύγουμε από το πλάνο του προπονητή μας”.

Γενικότερα, για την πορεία του Άρη στη σεζόν αυτή, ο Μαρμαρίδης είπε: “Κατακτήσαμε έναν από τους στόχους που είχαμε, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη. Είμαστε σε μια ομάδα, όμως, που πάντα θέλει κάτι παραπάνω. Έναν τίτλο, δηλαδή! Τον θέλαμε και τον θέλουμε όλοι”.

Κι όσο για το φίνις της τρέχουσας σεζόν, στάθηκε στο εξής: “Θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό φίνις στο πρωτάθλημα, για να κλείσει όσο το δυνατόν καλύτερα η χρονιά. Με την ΑΕΚ, συγκεκριμένα, είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Περιμένουμε πολύ κόσμο στις κερκίδες. Θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς της ομάδας μας, να τη δούνε να νικάει!”

Αναφορικά με το αν -επιπλέον- είναι μια ευκαιρία αυτά τα δύο παιχνίδια να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι παίκτες δεν πήραν πολύ στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, ο Μαρμαρίδης είπε: “Μακάρι να μας δώσει χρόνο ο προπονητής στα τελευταία παιχνίδια της χρονιάς. Περιμένουμε την ευκαιρία μας. Προσωπικά, νιώθω έτοιμος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.