Επιστολή Μαρινάκη σε ΚΕΔ-ΕΠΟ για elite διαιτητές

Ο πρόεδρος της Superleague Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε επιστολή στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ ζητώντας elite διαιτητές για τα ντερμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Τα playoff μπαίνουν στην πέμπτη τους στροφή την προσεχή Κυριακή και η αγωνία κορυφώνεται ενώ και η σημασία κάθε αναμέτρησης παίρνει χαρακτήρα “τελικού”. Έτσι, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαρινάκης, απέστειλε επιστολή προς την ΚΕΔ και την ΕΠΟ ζητώντας (με την αρωγή της UEFA) elite διαιτητές για τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

“Κύριοι,

Την προσεχή Κυριακή 23.04.2023 διεξάγονται στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής των play off της Supreleague 1 οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΟ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να επισημάνουμε πόσο μεγάλη είναι η βαθμολογική σημασία και η κρισιμότητα των αγώνων αυτών.

Για το λόγο αυτό σας καλούμε με την αρωγή και τη συνδρομή της UEFA να προβείτε στον ορισμό αλλοδαπών Διαιτητών από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA προκειμένου να διευθύνουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια.

Σας επισημαίνουμε ότι έχετε υποχρέωση – από τη θέση που κατέχει ο καθένας εξ υμών – να σεβαστείτε και το Πρωτάθλημα και τις διαγωνιζόμενες ομάδες εξασφαλίζοντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την τέλεση των αγώνων”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.