ΠΑΟΚ: Με “γεμάτο” ιατρικό δελτίο

Η διάγνωση για τον Σάστρε, η εξέταση του Ελ Καντουρί και το νέο θέμα που ανέκυψε

Στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι ν’ αφήσουν πίσω τους το νικηφόρο ματς με τον Βόλο και να στραφούν άμεσα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στη Λαμία με αρκετά προβλήματα.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Ο διακόπτης γύρισε, η νίκη ήρθε, η ψυχολογία ανέβηκε. Σειρά παίρνει η πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικό προβάδισμα με το 1-5 του πρώτου αγώνα κι υποδέχεται τη Λαμία με σκοπό να σφραγίσει την παρουσία του σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στην αναμέτρηση της Κυριακής (09.04) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, τακτική και οικογενειακό διπλό.

Ο Ζόαν Σάστρε υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στον δεξί τετρακέφαλο, θα προφυλαχθεί τις επόμενες μέρες και θα δουλέψει για να είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει ενοχλήσεις στον δεξί λαγονοψοΐτη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος θα υποβληθεί την Μ.Τρίτη (11.04) σε μαγνητική.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο , που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, έκανε θεραπεία, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία. Ο Βραζιλιάνος θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες . Οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά.

Την Μ. Τρίτη (11.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.