Απίστευτο: Μεθυσμένοι οι Πολωνοί διαιτητές του ΑΕΚ- Άρης, προκάλεσαν επεισόδιο και… αγνοούνται

Αδιανόητες καταστάσεις βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, με πρωταγωνιστές τους διαιτητές του σημερινού αγώνα ΑΕΚ – Άρης.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου όταν οι τέσσερις Πολωνοί διαιτητές (ο πρώτος Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί του Ράντοσλαβ Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ) για την Ελλάδα και το «Ελ.Βενιζέλος». Στη διάρκεια της πτήσης φέρονται να τσακώθηκαν με Έλληνες επιβάτες που ζουν στην Πολωνία κι ερχόντουσαν να επισκεφθούν την πατρίδα τους. Οι τέσσερις διαιτητές έκαναν μία κουβέντα για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας τρομερά πράγματα μεταξύ τους, ενώ παράλληλα κατανάλωναν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο.

Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο ανάμεσα στους διαιτητές και δύο Έλληνες συνεπιβαίνοντες στο αεροπλάνο. Μάλιστα, οι διαιτητές έφτασαν σε σημείο να περιμένουν στην φυσούνα για να δώσουν συνέχει στο επεισόδιο με κεντρικό πρωταγωνιστή τον πρώτο διαιτητή της συνάντησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Το επεισόδιο δεν περιορίστηκε εκεί, καθώς οι διαιτητές προπηλάκισαν εκ νέου τους δύο Έλληνες και μάλιστα έφτασαν στο σημείο να τους φτύσουν την ώρα που πήγαιναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους. Κάπου εκεί παρενέβη η αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, που χρειάστηκε να μπει στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει.

Το κορυφαίο της όλης κατάστασης είναι πως αυτή τη στιγμή οι Πολωνοί διαιτητές είναι εξαφανισμένοι κάτι που προκαλεί κίνδυνο και για τον σημερινό αγώνα μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη, που είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 18:00.

Έτσι, αν δεν βρεθεί άκρη, δεν αποκλείεται να οριστούν Έλληνες διαιτητές ώστε να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.