Ίνγκασον: «Κουραστήκαμε να πληρώνουμε τα λάθη των διαιτητών» (vid)

Ο Ίνγκι Ίνγκασον, μίλησε αποκλειστικά στον Κωστή Μπότσαρη μετά το τέλος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και έκανε λόγο για φάουλ πριν το γκολ του Αραούχο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Αφήσαμε πολλά κενά γιατί είμαστε ομάδα που θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας. Ξέραμε πως έχουν γρήγορους ποδοσφαιριστές ειδικά στην επίθεση. Κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για τον εαυτό μας. Πέσαμε στην παγίδα της ΑΕΚ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ξέραμε πως θα μας πιέσει ψηλά και έχει γρήγορους παίκτες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αλλά δεν τα καταφέραμε, δυστυχώς μας πικραίνει αυτό.

Χθες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν πως δεν υπάρχει πίεση, σήμερα ο ΠΑΟΚ έδειξε πως είχε πίεση.

Σήμερα η πίεση ήταν σε μας γιατί χάσαμε πριν δεν υπήρχε. Η ΑΕΚ ήρθε για να πάρει αποτέλεσμα. Γνωρίζουμε πως ένα λάθος είναι ικανό να κρίνει ένα ματς. Είτε από την μια ομάδα είτε από την άλλη. Κάναμε λάθη σήμερα έχουμε όμως ένα δύσκολο ματς την Τετάρτη και πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι γι΄αυτό υπάρχουν πολλά ματς.

Επηρεάστηκε από την απουσία του προπονητή;

Όχι, είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, γνωρίζαμε την ΑΕΚ παίζει έτσι όλη τη σεζόν άρα ήταν θέμα λεπτομερειών. Σήμερα τα λάθη μας, ήταν αυτά που μας στοίχισαν, όπως και τα λάθη του διαιτητή. Υπάρχει φάουλ στην αρχή του γκολ, σε κάθε βιβλίο κανονισμών είναι φάουλ.

Μίλησες ως αρχηγός με τον διαιτητή, του είπες να πάει στο VAR, δεν πήγε γιατί;

Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει φάουλ. Γι αυτό υπάρχει το VAR, για να πάει να το δει. Πληρώνουμε αυτές τις ανοησίες. Μας κοστίζουν τα λάθη των άλλων. Προσπαθούσε να δικαιολογήσει πως δεν ήταν φάουλ, αλλά όταν σπρώχνεις κάποιον από πίσω είναι φάουλ. Έδωσε πολλά τέτοια φάουλ. Είναι λάθος του το λένε οι κανονισμοί πως υπάρχει στην αρχή του γκολ. Το είδαμε όλοι εκτός από τον διαιτητή. Έχουμε κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Θέλουμε οι διαιτητές να ακολουθούν τους κανόνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.