Αγωνία για τρεις στην ΑΕΚ

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχει μπει στην τελική ευθεία με τον Ματίας Αλμέιδα να αγωνιά για την κατάσταση τριών παικτών του.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πορεία της ΑΕΚ στα πλέι οφ και ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ συνεχίζεται από την Τετάρτη με όλους τους παίκτες που έλειψαν λόγω των Εθνικών ομάδων να έχουν επιστρέψει στα Σπάτα, κάποιοι υγιείς και κάποιοι άλλοι έχοντας αποκομίσει κάποια μικροπροβλήματα.

Μετά και την προπόνηση της Πέμπτης, στην ΑΕΚ υπάρχουν τρία ερωτηματικά για παίκτες που κανονικά θα ήταν βασικοί στην Τούμπα. Ο Ντομαγκόι Βίντα επέστρεψε με κάκωση στο γόνατο από τις υποχρεώσεις με την Εθνική Κροατίας, με την οποία μπορεί να μην έπαιξε σε κάποιο ματς, αλλά “κληρονόμησε” πρόβλημα από τις προπονήσεις. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Κροάτη στόπερ, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσει μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρεθεί στην αποστολή της Ένωσης.

Ο Αρόλντ Μουκουντί έμεινε εκτός του κανονικού προγράμματος και την Πέμπτη με την ελπίδα πως ο Καμερουνέζος στόπερ θα προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την Παρασκευή. Το ίδιο περιμένει ο Αλμέιδα να συμβεί και με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος πάντως δύσκολα θα προλάβει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν. Και γι’ αυτόν όμως τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή.

Σε περίπτωση που οι τρεις δεν καταφέρουν να βρίσκονται στην αποστολή τότε στην ενδεκάδα θα πάρουν θέση στο κέντρο της άμυνας, οι Τζαβέλλας, Μήτογλου και στην θέση του Γκατσίνοβιτς αριστερά θα βρεθεί ο Πινέδα με τον Γκαρσία ή τον Τσούμπερ να είναι παρτενέρ του Αραούχο στην επίθεση. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση, πριν την αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη.

Το ευχάριστο για τον Αργεντινό προπονητή είναι πως ο Λιβάι Γκαρσία προπονείται σε φουλ ρυθμούς άρα θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Τούμπας και μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί ως βασικός ή θα έρθει από τον πάγκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.