ΠΑΟΚ: Ίνγκασον-Κουλιεράκης με 21 παιχνίδια

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει το δίδυμο κεντρικών αμυντικών για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Ο Ίνγκι Ίνγκασον και ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ στη σεζόν. Οι δύο παίκτες έχουν παίξει μαζί σε 21 παιχνίδια και είναι -σε ό,τι αφορά επιλογές στο αρχικό σχήμα- ο παρτενέρ με τον οποίον έχει παίξει ο καθένας, περισσότερο από κάθε άλλον στη σεζόν. 

Πιο συγκεκριμένα ο Ίνγκασον έχει παίξει 29 παιχνίδια βασικός και στα 21 ήταν μαζί με τον Κουλιεράκη. Αντίστοιχα, ο Κουλιεράκης έχει παίξει 24 παιχνίδια βασικός στη σεζόν και στα 21 ήταν μαζί με τον Ισλανδό. 

Ο Ίνγκασον δεν έπαιξε στα δύο τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ο Ισλανδός δεν ήταν παρών στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας και δεν ήταν παρών στην πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στα play off με αντίπαλο τον Άρη. Σε αυτά τα παιχνίδια, το δίδυμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο των μετόπισθεν ήταν ο Κάργας με τον Κουλιεράκη

Τώρα, στις ημέρες που προηγήθηκαν και ο Ίνγκασον και ο Κουλιεράκης έκαναν ατομικό. Ο Κουλιεράκης μάλιστα λόγω των ενοχλήσεων που είχε δεν έπαιξε και με την Εθνική. Ο Λουτσέσκου εν όψει του αγώνα του ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ, περιμένει την επιστροφή των δύο παικτών στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.