Η κόντρα στον “άσο”: Οι φύλακες των διεκδικητών του τίτλου

Η μάχη για το Πρωτάθλημα κορυφώνεται με τους τερματοφύλακες να παίζουν κι αυτοί ξεχωριστό ρόλο

Μπρινιόλι και Κοτάρσκι ήταν βασικοί από την αρχή της σεζόν. Ο Μπρινιόλι με τον Παναθηναϊκό είχε συστηθεί από την προηγούμενη σεζόν. Συνέχισε έχοντας τον πρώτο ρόλο.

Ο Κοτάρσκι ήταν η μετεγγραφική επιλογή του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι και πολύ γρήγορα έδειξε την ποιότητά του. Είναι ξεκάθαρα βασικός. 

Ο Αθανασιάδης και ο Πασχαλάκης δεν ήταν από την αρχή βασικοί. Για την ακρίβεια ο Πασχαλάκης δεν ήταν από νωρίς στον Ολυμπιακό, η μετεγγραφή έγινε αργότερα. Ο Αθανασιάδης ήταν στην ΑΕΚ αλλά η πρώτη επιλογή στην αρχή της σεζόν ήταν ο Στάνκοβιτς. Οταν όμως αμφότεροι πήγανε, βασικοί, στην εστία, κράτησαν επίσης τον πρώτο ρόλο. 

Το Πρωτάθλημα είναι στην τελική ευθεία και είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων, πολλών, ετών σε ό,τι αφορά στον τίτλο του Πρωταθλητή.

Σε αυτή τη μάχη, οι τέσσερις τερματοφύλακες των τεσσάρων ομάδων παίζουνε -προφανώς- και αυτοί ξεχωριστό ρόλο. Ηδη, έχουν παίξει… 

Μπρινιόλι: Εχει παίξει σε 29 παιχνίδια στη σεζόν. Ο Λοντίγκιν έχει παίξει σε 4. Από τα 29 παιχνίδια που έπαιξε ο Μπρινιόλι, τα δίχτυα έμειναν ανέπαφα σε 17 παιχνίδια.

Αθανασιάδης: Μπήκε για πρώτη φορά σε παιχνίδι, στο ΑΕΚ-Αρης 2-0 στις 9 Οκτωβρίου. Εχει μέχρι τώρα 21 παιχνίδια, η εστία της ΑΕΚ έμεινε στο “μηδέν” σε 15 από αυτά. Ο Στάνκοβιτς έπαιξε σε 12 παιχνίδια στη σεζόν. 

Πασχαλάκης: Εκανε το πρώτο του παιχνίδι στη σεζόν, στις 13 Οκτωβρίου και ήταν το παιχνίδι Καραμπάχ-Ολυμπιακός 0-0. Εχει παίξει σε 21 παιχνίδια στη σεζόν και η εστία έμεινε ανέπαφη σε 14 από αυτά. Στον Ολυμπιακό, αυτή τη σεζόν, ο Βατσλίκ είχε παίξει 13 παιχνίδια και ο Τζολάκης έχει παίξει σε 10.

Κοτάρσκι: Εχει παίξει σε 31 παιχνίδια στη σεζόν. Ο Ζίβκοβιτς έχει παίξει σε 3. Από τα 31 παιχνίδια που έπαιξε ο Κοτάρσκι, η εστία του ΠΑΟΚ έμεινε ανέπαφη στα 17 από αυτά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.