Ολυμπιακός: Οι τέσσερις “ομορφιές” του Φορτούνη (vids)

Ο Κώστας Φορτούνης έχει πετύχει τέσσερα γκολ μέχρι στιγμής, το ένα ομορφότερο απ' το άλλο. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το κορυφαίο;

Ο Κώστας Φορτούνης μπήκε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων στο κάδρο των πλάνων του Μίτσελ, καθώς στις 21 Δεκεμβρίου σημείωσε το πρώτο του 90λεπτο στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΣ στα Ιωάννινα. Μέχρι τότε είχε μόλις 14 λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ενώ είχε πάρει την πρώτη του “ευκαιρία” με την πρώτη ομάδα την 9η αγωνιστική κόντρα στον Παναιτωλικό. Από τότε μέχρι σήμερα βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μίτσελ και έχει πετύχει τέσσερα γκολ, ενώ έχει μοιράσει έξι ασίστ. Πέρα απ’ τους αριθμούς, ο Φορτούνης έχει βοηθήσει αρκετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ενώ “έβαλε πλάτη” όταν ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε εκτός μάχης για περισσότερο από έναν μήνα, εξαιτίας ενοχλήσεων.

Περισσεύουν τα χαμόγελα για Μίτσελ και Φορτούνη! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Φορτούνης ξεχώρισε λοιπόν και για την ομορφιά όλων των γκολ που πέτυχε! Στο πρώτο του 90λεπτο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε δύο γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το προβάδισμα και το ματς ήρθε ισόπαλο 2-2.

Ο Φορτούνης βρήκε δίκτυα κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Ήταν μια ατομική ενέργεια που κατέληξε σ’ ένα ζυγισμένο σουτ που δεν μπόρεσε να σταματήσει ο Χουτσεσιώτης!

Ο “καμβάς” των γκολ του Φορτούνη ολοκληρώνεται για την ώρα με το απευθείας γκολ από φάουλ απέναντι στον Βόλο για την 1η αγωνστική των πλει οφ, κοντά στο αριστερό κόρνερ, που αιφνιδίασε τον Κλέιμαν!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.