Άρης: Πάλμα, Καμάτσο και το γκολ που… αγνοείται

Ο Απόστολος Τερζής ποντάρει στην αγωνιστική αναγέννηση των Λουίς Πάλμα και Ραφαέλ Καμάτσο, από τους οποίους περιμένει ουσιαστική συνεισφορά στο σκοράρισμα στους ερχόμενους αγώνες του Άρη ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν

Λουίς Πάλμα και Ραφαέλ Καμάτσο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να φωνάξουν παρών αύριο (12/3), στη βασική ενδεκάδα του Άρη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ζητούμενο και για τους δύο, βεβαίως, δεν είναι απλώς να είναι παρόντες, αλλά να συνδεθούν με τα αντίπαλα δίχτυα. Κάτι για το οποίο αδημονούν όλοι στην ομάδα!

Ο μεν Πάλμα έχει μείνει στον εξαιρετικό Νοέμβριο του περασμένου έτους, όταν πέτυχε το χατ τρικ σε βάρος της Λαμίας κι έδωσε και μια ασίστ, ενώ έβαλε ένα από τα τέσσερα γκολ των “κίτρινων” στους “Ζωσιμάδες”, στο 0-4 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τη διακοπή των αγώνων λόγω του Μουντιάλ, σκόραρε δύο φορές απέναντι στον Λεβαδειακό, μία για το Κύπελλο και μία για το πρωτάθλημα και τέλος… Μέσα στο 2023 δεν έχει βρει δίχτυα έστω μια φορά, συνυπολογίζοντας, βεβαίως, ότι στις 29 Δεκεμβρίου, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό τραυματίστηκε και έκανε πάνω από ένα μήνα να συνέλθει για τα καλά.

Ο δε Καμάτσο, παρότι έχει πάρει 23 συμμετοχές συνολικά στον Άρη, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις δύο γκολ. Το πρώτο με την Γκόμελ στις 21 Ιουλίου και το δεύτερο με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στις 8 Ιανουαρίου. Στα highlights της ως τώρα παρουσίας του στους “κίτρινους”, βεβαίως, κάποιες ασύλληπτες ευκαιρίες που έχασε (π.χ. στον αγώνα με την Μακάμπι εκτός), που σημαίνει ότι χρωστάει στην ομάδα.

Το κοινό που έχουν οι δύο παίκτες είναι ότι θέλουν να διακριθούν στον Άρη και να έχουν αυτή τη διάκριση ως παρακαταθήκη για το ποδοσφαιρικό τους μέλλον, που ονειρεύονται να είναι σε ένα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για να φτάσουν σε αυτή τη διάκριση, όμως, χρειάζονται πράξεις. Κάτι που σημαίνει γκολ, γιατί αυτά φέρνουν… λεφτά στην τράπεζα!

Πεδίο δόξης λαμπρόν ανοίγεται μπροστά στους δύο, λοιπόν, στα έντεκα παιχνίδια που απομένουν ως τη λήξη της τρέχουσας σεζόν. Και μάλιστα, τα δέκα από αυτά με αντιπάλους τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, που σημαίνει ότι κάθε τι καλό που κάνει κάποιος ποδοσφαιριστής έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο. Αρκεί να το κατανοήσουν οι ίδιοι!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.