Ολυμπιακός: Τα σενάρια στο μυαλό του Μίτσελ

Ο Μίτσελ προετοιμάζει την τακτική του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (12/03, 20.00, MC LIVE Novasports.gr) χωρίς τον Γιάν Εμβιλά. Πως σκοπεύει να αντισταθμίσει την απώλεια.

Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει την Κυριακή (12/03, 20.00, MC LIVE Novasports.gr) την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της φετινής Stoiximan Super League. Η οικονομία της σεζόν θέλει τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται σ’ ένα ματς με υψηλό ψυχολογικό και βαθμολογικό διακύβευμα. Μάλιστα το 3-0 απ’ την “Ένωση” στο κύπελλο πριν από λίγες εβδομάδες, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο των παικτών του Μίτσελ. Η απουσία του Γιάν Εμβιλά απ΄το ντέρμπι λόγω τραυματισμού είναι το… κερασάκι στην “πικρή” τούρτα την οποία δεν θέλει να γευτεί ο Μίτσελ.

Λιγοστές οι ελπίδες να παίξει ο Εμβιλά. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει αρκετά σενάρια τακτικής μαζί με τους στενούς συνεργάτες του, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι απόλυτα έτοιμος σε κάθε σημείο του ματς. Το καλό για τον Μίτσελ είναι πως είδε τους Χάμες και Γκάρι Ροντρίγκες να συμμετέχουν εν μέρει στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας. Αυτό σημαίνει πως σταδιακά θα ανεβάσουν ρυθμό και πως ίσως να τους έχει διαθέσιμους για ένα μέρος του ματς (κυρίως τον Χάμες). Το πιο σημαντικό βέβαια για τον ίδιο, είναι πως ο Τζατζέ Σαμασέκου είναι σε καλή κατάσταση και πως ο τραυματισμός του στο ματς με τον Λεβαδειακό δεν ήταν κάτι σημαντικό. Αυτό σημαίνει πως έχει ένα αξιόλογο Plan B πίσω απ’ τον Γιάν Εμβιλά και αρκετά φιλόδοξο. Ο Σαμασέκου θέλει να σβήσει τις αλγεινές μνήμες απ΄το ματς της “OPAP Arena” για το κύπελλο, στο οποίο πλήγωσε τα δίκτυα της ομάδας του με αυτογκόλ και να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση στη… ρεβάνς της Κυριακής.

Ο Σαμασέκου ετοιμάζεται για το ματς της σεζόν! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Από εκεί και πέρα ο Μίτσελ θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες γίνεται. Στην άμυνα ο Ντόη έχει το προβάδισμα δίπλα στον Μπα και στα άκρα οι Ροντινέι και Ρέαμπτσιουκ. Οι Ραμόν και Βρουσάι είναι σε αναμονή, με τον Έλληνα “all around” ποδοσφαιριστή να θέλει κι εκείνος να διορθώσει την εικόνα που έμεινε μετά το παιχνίδι του κυπέλλου. Στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Σαμασέκου θα παίξει ο Ιν Μπομ, ωστόσο ο Μίτσελ ανεβάζει ένταση στις προπονήσεις τόσο στον Κασάμι, αλλά ακόμα και στον Ανδρούτσο ο οποίος έχει… αιώνες να παίξει στη συγκεκριμένη θέση. Μεσοεπιθετικά οι Φορτούνης, Μπιέλ, Κανός και Μασούρας θα παλέψουν για τρεις θέσεις, ενώ για την κορυφή η λογική λέει Μπακαμπού και στη ροή του ματς θα προστεθεί ο Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.