Μπαρτόλο: “Είναι όμορφο να βάζεις ένα τέτοιο γκολ!” (vid)

Ο Ζούλιαν Μπαρτόλο δήλωσε γεμάτος όμορφα συναισθήματα για το γκολ που έβαλε σήμερα (30/1) στο "Θ. Κολοκοτρώνης", με το οποίο ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Παναθηναϊκό

Ευτυχισμένος έφυγε το βράδυ της Δευτέρας (30/1) από το “Θ. Κολοκοτρώνης” ο Ζούλιαν Μπαρτόλο! Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε στη NOVA αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Παναθηναϊκό, για την 20ή αγωνιστική της Stoiximan Super League, ήταν έμπλεος όμορφων συναισθημάτων για το γκολ που πέτυχε, με το οποίο οι Αρκάδες επιβλήθηκαν των “πράσινων”.

“Είναι όμορφο να βάζεις ένα τέτοιο γκολ! Βρήκα την μπάλα “γεμάτη” και είχα την τύχη να σκοράρω στη συγκεκριμένη φάση. Είναι ακόμη πιο καλό ότι σκόραρα απέναντι σε έναν αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ήταν το πρώτο γκολ για μένα στον Αστέρα και πραγματικά νιώθω πολύ ωραία μετά από αυτό”, δήλωσε αρχικά, μιλώντας στον Απόστολο Λάμπο.

Και συνέχισε: “Αυτή τη στιγμή έχω πολύ έντονα συναισθήματα! Ήθελα να σκοράρω με τον Αστέρα και το κατάφερα. Η σεζόν δεν ήταν καλή για μένα ως τώρα, γιατί είχα τραυματισμούς κι έμεινα πίσω. Το χρειαζόμουν, λοιπόν, αυτό το γκολ!”

Για να καταλήξει: “Στις προπονήσεις έχω δοκιμαστεί στη θέση που παίζει ο Σάντα Φε, αν και έχουμε κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά ως παίκτες. Αυτό έγινε σήμερα, όταν πέρασα στη θέση του. Μπορώ να παίξω ως “8άρι”, ανταποκρίνομαι καλά. Αυτό έκανα κι όλα πήγαν καλά!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.