Μαλής: «Να κάνουμε νίκες και εντός έδρας»

Ο Αλέξανδρος Μαλής τόνισε πως ο Παναιτωλικός θα πρέπει να αρχίσει να κάνει και νίκες εντός έδρας.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας του Αγρινίου, ενώ τόνισε πως ο Γιάννης Αναστασίου έχει φτιάξει μια καλή ομάδα. Παράλληλα, αποκάλυψε και για ποιον λόγο φοράει το νούμερο «47».

Αρχικά, ο Μαλής δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «bwinΣΠΟΡ FM 94,6»: «Η αλήθεια είναι πως στα τελευταία παιχνίδια δεν πηγαίναμε καλά, αλλά έπρεπε να αντιδράσουμε γιατί έχουμε μια καλή ομάδα. Πρέπει να κάνουμε νίκες και εντός έδρας, αφού εκτός τα πηγαίνουμε καλύτερα. Πρέπει να αντιδράσουμε για να ανέβουμε στην εξάδα».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Έχουμε έξτρα πίεση στα εντός έδρας ματς. Στα εκτός πηγαίνουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Τα προηγούμενα χρόνια είχαμε κάποιες δυσκολίες, που αντιλαμβανόμαστε τι θα πει ο κόσμος στο Αγρίνιο. Τα πράγματα, όμως, πηγαίνουν καλύτερα και έχουμε φτιάξει μία καλή ομάδα με τον κ. Αναστασίου και αν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορούμε στη συνέχεια να πάμε για κάτι καλύτερο. Ο Έλληνας προπονητής ξέρει καλύτερα το πρωτάθλημά μας, γιατί ένας ξένος χρειάζεται χρόνο για να διαπιστώσει πώς λειτουργούν τα πράγματα. Ο Έλληνας προπονητής ξέρει την κατάσταση, τους παίκτες και ήταν πιο εύκολο για εκείνον».

Παράλληλα, ο 25χρονος παίκτης αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του: «Ήταν σε μία κακή στιγμή γιατί μου στέρησε μία πολύ καλή σεζόν. Δούλεψα πολύ στην Αθήνα και πιστεύω ότι γύρισα σε μία πολύ κατάσταση και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια».

Τέλος, αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο φοράει το νούμερο «47»: «Στην ηλικία των 47 ετών έχασα τον πατέρα μου και ούτε θα το αλλάξω. Αυτός ο αριθμός θα με ακολουθεί πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.