Άρης: Παρών ο κόσμος, απών ο Εμπακατά

Ραντεβού στο προπονητικό κέντρο του Άρη, στο Νέο Ρύσιο, έδωσαν την Τρίτη (24/1) οι οπαδοί της ομάδας, για να τονώσουν ψυχολογικά τους παίκτες εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, από την οποία θα απουσιάσει ο τραυματίας Εμπακατά

Υπό τα συνθήματα στήριξης των οπαδών της ομάδας θα προπονηθούν την Τρίτη (24/1) το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Νέου Ρυσίου οι παίκτες του Άρη! Κι αυτό, διότι οι οργανωμένοι έδωσαν ραντεβού για τις 16:30 εκεί, πριν την έναρξη της προπόνησης, που είναι η τελευταία εν όψει της ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, για τους “8”, την Τετάρτη (25/1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο λόγος της παρουσίας των οπαδών του Άρη στην προπόνηση των παικτών είναι προφανής και αφορά την ψυχολογική τόνωση για τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί, ο οποίος θα κρίνει τη συνέχεια της ομάδας ή όχι στο θεσμό. Γενικότερα, στους φίλους του Άρη επικρατεί ξεσηκωμός για τον επαναληπτικό αυτόν και μεγάλη προσέλευση για αγορά εισιτηρίων.

Από το παιχνίδι αυτό, πάντως, θα απουσιάσει ο Σαλέμ Εμπακατά. Η μαγνητική που έκανε σήμερα ο αμυντικός από το Κονγκό έδειξε θλάση α’ προς β’ βαθμό στους οπίσθιους μηριαίους του αριστερού του ποδιού και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15 μέρες περίπου. Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα και την ερχόμενη αναμέτρηση, που είναι την Κυριακή 29/1, για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο την ΑΕΚ εκτός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.