Ίνγκασον: «Έχω 2,5 χρόνια συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει ούτε η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!»

Ο Ίνγκι Ίνγγκασον μίλησε στη κάμερα των καναλιών Novasports μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και εκτός από το αγωνιστικό σκέλος αναφέρθηκε και στη φημολογία των τελευταίων ωρών που θέλει ρωσικές ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Άρη:

«Κυριαρχήσαμε στο πρώτο μέρος. Ήμασταν καταπληκτικοί, νομίζω ότι το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο. 2-0 ή 3-0! Πρέπει να είμαστε λίγο πιο ώριμοι σε τέτοιες περιπτώσεις για να τελειώνουμε τα παιχνίδια πιο γρήγορα και να μην νιώθουμε πίεση προς το τέλος των παιχνιδιών. Ξέρουμε ότι ο Άρης έχει πολύ ποιότητα, ειδικά μπροστά, οπότε το γεγονός ότι κυριαρχήσαμε πλήρως είναι πολύ σημαντικό. Στο δεύτερο μέρος θελήσαμε να υπερασπιστούμε το σκορ και δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό δίνοντας χώρο στον αντίπαλο. Πρέπει από εδώ και πέρα να κάνουμε διαφορετική διαχείριση στα ματς, να καθαρίζουμε τα παιχνίδια με ένα δεύτερο γκολ, για να μην πιεζόμαστε.»

Για το που αφιερώνει τη νίκη:

«Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους οπαδούς μας. Ξέρουμε πόσο μεγάλα είναι αυτά τα ματς για όλους στη πόλη. Θα πανηγυρίσουμε σήμερα, αλλά έρχεται μεγάλο ματς στη Λαμία και πρέπει να προετοιμαστούμε. Θέλουμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, οπότε πρέπει να μην χάνουμε βαθμούς. Να κερδίζουμε για να φτάσουμε στη καλύτερη δυνατή θέση ενόψει των πλέι-οφ.»

Για τη φημολογία των τελευταίων ωρών ότι ρωσικές ομάδες ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

«Έχω 2,5 χρόνια συμβόλαιο ακόμη, οπότε δεν έχω να πω κάτι. Είναι συνηθισμένο να υπάρχουν φήμες, δεν θα με ενδιέφερε πρόταση ούτε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την δεδομένη χρονική στιγμή, είμαι στον ΠΑΟΚ και θέλω να φέρνω χαρά και αποτελέσματα στον σύλλογο!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.