Ολυμπιακός: Θα δώσει… μάχη για τον Ιμπόμ Χουάνγκ

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα δεχτεί προτάσεις για να πουλήσει τον Ιμπόμ Χουάνγκ, είναι επίσης δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις για τον Κορεάτη.

Είναι δεδομένο πως ο Νοτιοκορεάτης μέσος του Ολυμπιακού Ιμπόμ Χουάνγκ είναι από τους καλύτερους ποδοσφαριστές που έχουν αποκτηθεί από τους ερυθρόλευκους τα τελευταία χρόνια. Γρήγορος σε μυαλό και πόδια, μαχητικός, με ικανότητα στο να πασάρει αλλά αν χρειαστεί θα σκοράρει κιόλας.

Ο Ιμπόμ βρίσκεται στο Κατάρ με την Εθνική του ομάδα και ήδη στο πρώτο του παιχνίδι, στο οποίο μάλιστα ήταν βασικός, όπως και ο Ουί Τζο, ο άλλος ερυθρόλευκος από την Κορέα, έδειξε πως είναι παίκτης μεγάλης κλάσης.

Παίκτης που ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας στη μεσαία γραμμή, αλλάζει τον ρυθμό, τον μειώνει, κόβει και… ράβει ανάλογα με το πώς “διαβάζει” το παιχνίδι και τις ανάγκες του.

Η εμφάνισή του στο πρώτο ματς της Κορέας και το μοναδικό ως σήμερα, τον τοποθέτησε στους κορυφαίους της ομάδας του και το όνομά του γράφτηκε σε πολλά μπλοκάκια. Κάποιες από τις ομάδες που έχουν σκάουτερς στο Κατάρ ήδη εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη και ο Ολυμπιακός ήδη έχει… ρίξει άκυρο στην περίπτωση πώλησής του. Απολύτως λογικό αφού ο Ιμπόμ Χουάνγκ μαζί με τους Εμβιλά, Χάμες, Μπιέλ και Μπακαμπού αποτελούν την 5 φωτιά των ερυθρολεύκων από τη μέση και μπροστά.

Η παραουσία του στο ρόστερ θεωρείται απαραίτητη από τον Μίτσελ αλλά είναι δεδομένο πως οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν μάχη με τις αντοχές τους στις προτάσεις που θα έρθουν, αν ο Κορεάτης συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όταν λέω μάχη με τον εαυτό του και τις αντοχές του εννοώ πως θα πρέπει να αντέξει τις πιέσεις των ομάδων που θα κάνουν πρόταση για να τον αποκτήσουν, στο πόσο ψηλά είναι διατεθημένες να φτάσουν και στο φινάλε ποια είναι η… κόκκινη γραμμή του Ολυμπιακού για να τον πουλήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.