Άρης: Ο Μπράμπετς φέρνει Νταρίντα και στο βάθος… Βύντρα!

Ο κοινός ατζέντης των Τσέχων παικτών, Γιακούμπ Μπράμπετς και Βλάντιμιρ Νταρίντα, ανοίγει το δρόμο για τη μεταγραφή του μέσου της Χέρτα Βερολίνου στον Άρη και βάζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων το όνομα του συμπατριώτη τους, Ματέι Βύντρα

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς ανοίγει το δρόμο για την έλευση ενός ακόμη ή και δύο -υπό συνθήκες- Τσέχων παικτών στον Άρη! Βεβαίως, είναι πρώιμο να λέγεται κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχουν διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη, όμως, δεν είναι απίθανο να συμβεί τελικά. Ο λόγος για τους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ματέι Βύντρα.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η παρουσία του Μπράμπετς στον Άρη, γενικώς και όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις ως τώρα στους “κίτρινους”. Ο Τσέχος διεθνής κεντρικός αμυντικός τους έχει κερδίσει όλους με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύει, αλλά και τη συμπεριφορά του. Γι’ αυτό και οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να επεκτείνουν από τώρα το συμβόλαιό του για άλλη μία σεζόν, δηλαδή ως το καλοκαίρι του 2025, μιας και το υπάρχον λήγει τον Ιούνιο του 2024.

Τον Μπράμπετς εκπροσωπεί το γραφείο ατζέντηδων Chovanecsport. Το ίδιο γραφείο εκπροσωπεί τους άλλους δύο Τσέχους διεθνείς παίκτες, για τους οποίους γίνεται λόγος στον Άρη, τους Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ματέι Βύντρα. Για τον Νταρίντα οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ότι αυτό που απομένει είναι η οριστική συμφωνία μεταξύ της Χέρτα Βερολίνου, στην οποία ανήκει, και της ΠΑΕ Άρης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ικανότατου μέσου.

Σε ό,τι αφορά στον Βύντρα, ο πρώην κεντρικός επιθετικός της Μπέρνλεϊ είναι ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι. Τελευταία φορά που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι είναι στις 30 του περασμένου Απρίλη , στην αναμέτρηση με τη Γουότφορντ. Έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά, που σημαίνει ότι για να βρει την αγωνιστική του φόρμα χρειάζεται αρκετά μεγάλο διάστημα. Στον Άρη το όνομά του δεν περνάει αδιάφορο, χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, ότι η απόκτησή του είναι σε πρώτη προτεραιότητα. Υπό συνθήκες, πάντως, το σκέφτονται.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις αρχές Δεκεμβρίου, όταν είναι προγραμματισμένο να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη ο κοινός ατζέντης των τριών παικτών. Πάντως, αν οι “κίτρινοι” υλοποιήσουν το σενάριο της απόκτησης των Νταρίντα και Βύντρα, τότε θα έχουν από έναν Τσέχο παίκτη σε κάθε γραμμή και συγκεκριμένα στον άξονα, κάτι εκ προοιμίου ενδιαφέρον!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.