ΠΑΟΚ: Ψάχτηκε η Χαλ για Ραζβάν αλλά …. (pic)

Αγγλική ιστοσελίδα αποκαλύπτει ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πρόσφατο ενδιαφέρον από τη Μεγάλη Βρετανία για τον Ρουμάνο τεχνικό του "Δικεφάλου"

Μετά την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα από τη Φενέρμπαξε, η Χαλ βρήκε κι άλλο κοινό σημείο με τον ΠΑΟΚ κι αυτό δεν ήταν άλλο από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η αγγλική ομάδα που αγωνίζεται στην Championship, βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή. Λόγος για τον οποίο ξεκίνησε σειρά επαφών με υποψηφίους, ανάμεσα στους οποίους ήταν κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Όπως αναφέρει η hulldailymail.co.uk: «Η Χαλ, κατά την διάρκεια της αναζήτησης για το νέο της προπονητή και μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς, είχε συγκεκριμένες επιλογές… Οι ‘τίγρεις’ είχαν επαφές τόσο με τον Ραζβάν Λουτσέσκου που είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, όσο και με τον Νέναντ Μπιέλιτσα (πρώην προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Όσιγιεκ). Αμφότεροι ήταν πολύ ψηλά στις επιλογές των ανθρώπων της Χαλ και βρέθηκαν στα τελευταία στάδια της έρευνας προκειμένου να συνάψουν συνεργασία».

Οι Άγγλοι προσέγγισαν τον ίδιο τον 53χρονο Ρουμάνο τεχνικό σε μια πρώτη διερευνητική επαφή, εισπράττοντας ως απάντηση ότι ο ίδιος είναι προπονητής του ΠΑΟΚ, δεσμεύεται με συμβόλαιο, πως δεν έχει λόγους να σκέφτεται οτιδήποτε διαφορετικό και πως δε διακατέχεται από τάσεις φυγής κι ότι για οτιδήποτε σχετικό θα πρέπει ν’ απευθυνθούν στον ισχυρό άνδρα του “Δικεφάλου”, Ιβάν Σαββίδη.

Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν από τη στιγμή που η Χαλ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λίαμ Ροζίνιορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.