Ολυμπιακός: Κάτι καλό ξεκινά

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ αλλάζει φιλοσοφία και δημιουργεί ξανά χημεία με την εξέδρα.

Η νίκη στο παιχνίδι με τη Λαμία ήταν για τον Ολυμπιακό ένα απογευματικό κυριακάτικο “καθήκον” που είχε αίσιο τέλος. Μετά την ισοπαλία στη Γερμανία και τον μαθηματικό αποκλεισμό απ’ το Europa League, η εμφάνιση του… Ολυμπιακού Ελλάδας, λίγες μέρες μετά, ήταν ένα είδους “κρας-τεστ” για τον Μίτσελ και τους παίκτες του. Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακοί στο ξεκίνημα του ματς, αλλά ήταν αφοσιωμένοι στο πλάνο του Ισπανού τεχνικού και το 2-0 θα μπορούσε να είναι πιο ευρύ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν γι΄ακόμα ένα ματς ο παίκτης που ξεχώρισε απ’ τους Πειραιώτες. Μεγάλη διάθεση, δέσιμο με την ομάδα, ουσία με γκολ και έτοιμος για… ντέρμπι! Ο Κολομβιανός αποτελεί μια μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες, ενώ το γκολ που πέτυχε δείχνει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή και με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο Ιν Μπομ Χουάνγκ αποτέλεσε ξανά παίκτη που δίνει δυνάμεις στους “ερυθρόλευκους”. Τον χαρακτηρίζει η ποιότητα στην προστασία, κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας. Συνεισφέρει ανασταλτικά σε μεγάλο βαθμό, ενώ έχει τη δυνατότητα ν΄αλλάζει τον ρυθμό όλης της ομάδας. Οι δύο παραπάνω παίκτες ξεχώρισαν, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός υστέρησε στις υπόλοιπες θέσεις.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν μπροστά τους το αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τη Ναντ (03/11, 08:45, MC LIVE Novasports.gr), ωστόσο στο μυαλό όλων βρίσκεται το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο τρόπος με τον οποίο πανηγύρισαν τη νίκη με τη Λαμία οι παίκτες της ομάδας φανερώνει πως κάτι καλό ξεκινά. Αγκαλιά, μπροστά απ’ τους φίλους της ομάδας πανηγύρισαν ένα “τρίποντο” εντός προγράμματος και σηκώνουν μανίκια για τον δύσκολο Νοέμβριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.