Λαμία-Παναθηναϊκός 0-2: Πύρρειος νίκη σε ματς… φωτιά! (vids)

Ασταμάτητο το... πράσινο τρένο, που πέρασε και από την Φθιώτιδα για το 8Χ8 σε ματς στο οποίο η Λαμία αντιπαρέβαλε μόνο δύναμη. Ανησυχία για Αϊτόρ, Τσέριν, Παλάσιος, Ιωαννίδη και Τρουιγέ που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού!

Με… σπασμένα τα φρένα συνεχίζει στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έφυγε με τη νίκη και από την έδρα της Λαμίας στην 8η στροφή της Super League. Σκόρερ της νέας επικράτησης ο Παλάσιος (23′) και ο Σάντσεθ (74′). Αγωνία για τον Αϊτόρ που αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ο Τσέριν, μετά το άθελο κτύπημα του Τζανδάρη στο κεφάλι του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ιωαννίδη μετά το σκληρό μαρκάρισμα του Κορνέζου, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στη μύτη!

Δείτε ΕΔΩ τα highlights

Λίγο μετά το Τριφύλλι είδε και τον σκόρερ του πρώτου τέρματος, Παλάσιος, να αποχωρεί με τραυματισμό, ενώ στο 80′ έφυγε με το φορείο και ο Τρουγιέ, αφήνοντας την ομάδα του με 10 μιας και ο Γιοβάνοβιτς είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του δυο λεπτά νωρίτερα! Μάλιστα στο ντεμπούτο του ο Τρουιγέ φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά καθώς κόλλησε το πόδι του στο χορτάρι του και του γύρισε το γόνατο. Απίστευτη κακοτυχία για τους Πράσινους, οι οποίοι όμως δεν πτοήθηκαν και κράτησαν τη νίκη, αν και ανησυχούν για όλους τους τραυματισμούς των παικτών τους!

Από την απέναντι πλευρά η Λαμία δεν μπόρεσε να «κλέψει» κάποιον βαθμό και γνώρισε την ήττα, παραμένοντας στους 7 βαθμούς και τα… χαμηλά πατώματα της διοργάνωσης!

Ηγέτες Μπερνάρ-Αϊτόρ και σκόρερ Παλάσιος

Ένας συγκεντρωμένος Παναθηναϊκός με μοναδικό στόχο το 8Χ8 εμφανίστηκε στο «Αθανάσιος Διάκος». Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Αϊτόρ να κάνει… μαγικά πράγματα! Οι Πράσινοι δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις στο πρώτο 20λεπτο, αλλά δεν μπορούσαν μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε τέρμα. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο είχαν 73% κατοχή της μπάλας και τελικά έφτασαν στο 1-0 στο 23′.

Ο Μπερνάρ, που μετά το 10λεπτο έκανε το καλύτερό του ημίχρονο με την πράσινη φανέλα, βρήκε εκπληκτικά τον Παλάσιος, ο οποίος με ένα πολύ ωραίο τελείωμα έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Σε αυτό το μοτίβο οι φιλοξενούμενοι έψαξαν και το 2-0, αλλά η Λαμία σταματούσε τις επιθέσεις των αντιπάλων τους και είχε και δύο ευκαιρίες στο τέλος του ημιχρόνου, δίχως ευτυχή κατάληξη στα σουτ του Σιμόν και Μανούσου.

Το άσχημο νέο για τον Παναθηναϊκό όμως ήρθε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Αϊτόρ να νιώθει ενοχλήσεις και να βγαίνει αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου.

Δεν τον… σταματάει τίποτα, ούτε οι τραυματισμοί!

Ναι μεν ο Αϊτόρ ήταν ο πρώτος που αποχώρησε, αλλά τα προβλήματα του Παναθηναϊκού δεν σταμάτησαν εκεί στο δεύτερο μέρος! Το ποδόσφαιρο πέρασε σε… δεύτερη μοίρα, μιας και αρχικά στο 52′ ο Τσέριν κτύπησε στο κεφάλι από το υψωμένο πόδι του Τζανδάρη και δεν μπόρεσε να συνεχίσει, ενώ λίγο μετά και ο Ιωαννίδης έφυγε για το νοσοκομείο! Ο Έλληνας φορ έφυγε για εκεί ύστερα από κτύπημα στη μύτη από δυνατό μαρκάρισμα του Κορνέζου, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για κάταγμα!

Στιπ 60′ ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Τσοκάι να γυρίζει ωραία τη μπάλα και τον Αντέτζο να διώχνει. Στο 71′ ο Τρουιγέ αντικατέστησε τον Ιωαννίδη και μερικά λεπτά αργότερα στάθηκε εξαιρετικά άτυχος καθώς σε ανύποπτη φάση κόλλησε το πόδι του στο χορτάρι και του γύρισε το γόνατο. Υπάρχουν φόβοι από τιις πρώτες αντιδράσεις για σοβαρό τραυματισμό.

Στο 73′ ο Μάγκνουσον με κεφαλιά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Σαράνοφ το έβγαλε με υπερένταση. Στην επόμενη εκτέλεση κόρνερ με διπλή προσπάθεια ο Σάντσεθ με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-0 με το οποίο ο Παναθηναϊκός “κλείδωσε” τη νίκη. Μια νίκη την οποία δεν μπορούν να πανηγυρίσουν λόγω των πέντε τραυματισμών για τους οποίους από τη Δευτέρα το ρεπορτάζ θα είναι συνεχές.

Η ταυτότητα του ματς:

Super League: 8η αγωνιστική, «Αθανάσιος Διάκος»

Διαιτητής: Φωτιάς

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: 31′ Μπεχαράνο, 47′ Τζανδάρης – 40′ Χουάνκαρ

Σκόρερ: 23′ Παλάσιος, 73′ Σάντσες

Λαμία (Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Μπεχαράνο, Τζανδάρης (67′ Σλίβκα), Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (82′ Μαρμεντίνι) , Ασκόφσκι (46′ Νούνιες), Μανούσος.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Μάγκνουσον, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Περέθ, Τσέριν, Μπερνάρ (78′ Γκάνεα), Παλάσιος (78′ λ.τρ. Βαγιαννίδης), Αϊτόρ (46′ λ.τρ. Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (71′ λ.τρ. Τρουιγιέ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.