Ολυμπιακός: Ο πολύτιμος Ελ Αραμπί και το τάισμα στον Μπακαμπού

Ο Μίτσελ επανέφερε στοιχεία της ψυχοσύνθεσης του Ολυμπιακού, ωστόσο κόντρα στην Καραμπάχ χρειάζεται περισσότερα.

Ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε πολύ απέναντι στον Ατρόμητο. Σχεδόν ένας μήνας χωρίς νίκες ολοκληρώθηκε με την επικράτηση επί του Ατρομήτου. Ο Μίτσελ πραγματοποίησε το ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό και έβαλε τους Πειραιώτες σε δρόμο ποδοσφαιρικής λογικής και ανάκτησης της αυτοπεποίθησης και της ψυχολογίας υπεροχής. Ο Ατρόμητος ήταν ομάδα χωρίς ουσία και δεν απείλησε αποτελεσματικά. Ωστόσο ήταν ήρθε με διάθεση να παίξει και όχι να καταστρέφει ποδόσφαιρο.

Το ματς είχε πολλούς πρωταγωνιστές από πλευράς Ολυμπιακού. Ξεχώρισαν σίγουρα οι Ρέαμπτσιουκ, Ιν Μπέομ, Μασούρας, Ελ Αραμπί και Μπακαμπού. Ο Ελ Αραμπί δούλεψε πολύ έξω απ’ την περιοχή του Ατρομήτου και αν και δεν βρήκε στα πρώτα λεπτά σύνδεση με τον Μπακαμπού, στη συνέχεια άφησαν υπόσχεσης για τη μεταξύ τους χημεία.

Όταν αποχώρησε ο Ελ Αραμπί εξαιτίας τραυματισμού, ο Ολυμπιακός έχασε την “κολώνα” πίεσης μπροστά απ’ την περιοχή του Γιαννιώτη και αυτό στοίχισε σε ρυθμό για τους πρωταθλητές. Οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα ηνία στο ματς με την είσοδο του Βαλμπουενά. Ο Γάλλος βρήκε τους χώρους που χρειαζόταν για να τροφοδοτήσει απ’ τον άξονα Μπακαμπού και Ροντρίγκεζ.

Η νίκη είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη των φίλων της ομάδας, ωστόσο ακολουθεί την Πέμπτη (06/10, 22.00) το ματς με την Καραμπάκ για το Europa League και αυτό είναι το πρώτο “καυτό” ματς της νέας θητείας του Μίτσελ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.