Βόλος – Άρης 2-0: Τον τελείωσε σε πέντε λεπτά (hls)

Με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο ο Βόλος κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη που δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα καλά του αποτελέσματα με τα τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Σπουδαία νίκη για τον Βόλο με 2-0 επί του Άρη, ο οποίος δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες που να μπορούσε να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση.

Από τα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο και με πιέσουν ψάχνοντας το γκολ. Ο Άρης ήταν εκείνος που αρχικά πάτησε με αξιώσεις περιοχή και θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ, αρχικά με μία πολύ ωραία κούρσα του Εμπακατά και τρία σουτ συμπαικτών του, μετά το γύρσμά του, όμως όλα σταμάτησαν σε σώμα παίκτη του Βόλου. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη ήρθε στο 11ο λεπτό, όταν η μπάλα στρώθηκε στα ελάχιστα μέσα στη μεγάλη περιοχή στον Ντιόπ ο οποίος πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κλέιμαν.

Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Βόλο, όταν η κεφαλιά του Οζέγκοβιτς πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι του Κουέστα, ενώ στο 19ο λεπτό ο Βόλος χτύπησε εκ νέου το καμπανάκι στην άμυνα του Άρη, με τον ίδιο τρόπο αλλά με κεφαλιά του Τσοκάνη να φεύγει έξω.

Δεν άκουσαν το… καμπανάκι

Ο Βόλος απείλησε και έστειλε το μήνυμα στην άμυνα του Άρη, όμως οι αμυντικοί της ομάδας του Πάρντιου, δεν φάνηκε να το καταλαβαίνουν και στο 26 οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ήταν η εξαιρετική ατομική προσπάθεια από τον Οζέγκοβιτς που άδειασε τους αμυντικούς του Άρη με τρομερή ντρίπλα, έκαβνε το σουτ ο Κουέστα έδιωξε αλλά στο… ριμπάουντ ο Ντέλετιτς σκοραρε από κοντά με το κεφάλι κάνοντας το 1-0, με το τρίτο δικό του γκολ φέτος.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους “κίτρινους” λίγα λεπτά αργότερα ο Οζέγκοβιτς και πάλι μπήκε στην περιοχή ο Μαζικού δεν πρόλαβε, έβαλε το πόδι του ανέτρεψε τον επιθετικό του Βόλου και ο διαιτητής χωρίς δεύτερη σκέψη έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την ευθύνη της εκτέλεσης πήρε ο Μπαριέντος, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα κάνοντας το 2-0 για τον Βόλο στο 31ο λεπτό.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με δύο αλλαγές για τον Άρη, με τον Ενκουλού να κάνει ντεμπούτο και τον Ματέο Γκαρσία να μπαίνει για να βοηθήσει στη μεσαία γραμμή για τους φιλοξενούμενος. Όμως η πρώτη φάση του δευτέρου μέρους ήταν για τον Βόλο και μάλιστα γκολ από τον Μεθκίδα. Καταπληκτική ντρίπλα του Φερνάντεθ και γύρισμα στον Μεθκίδα που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το VAR δεν επέτρεψε να μετρήσει το γκολ, καθώς στο κλέψιμο στην αρχή της φάσης υπήρξε οφσάιντ.

Στο ίδιο έργο… θεατές

Ο Άρης γλύτωσε το… σοκ, όμως δεν βελτίωσε ιδιαίττερα την εικόνα του στα επόμενα λεπτά. Τα πράγματα βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο για την ομάδα του Πάρντιου, όταν ο Άλχο μάρκαρε ελάχιστα έξω από την περιοχή τον Ιτούρμπε που έβγαινε σε τετ α τετ, με αποτέλεσμα να δεχτεί την απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 67ο λεπτό ο Άρης είδε την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι σε κάρνερ του Μαντσίνι, με τον Κλέιμαν να αγγίζει ελάχιστα την μπάλα με τα δάχτυλα.

Ο Άρης αν και με παίκτη περισσότερο δεν κατάφερει να φτιάξει τις φάσεις εκείνες που θα του έδιναν την ευκαιρία να μειώσει και να μπει και πάλι στο ματς. Ο Πάρτιου έκανε όλες του τις αλλαγές με σκοπό να κάνει τον Άρη πιο επιθετικό όμως ο Βόλος είχε “χτίσει” τοίχος άμυνας αδιαπέραστ με αποτέλεσμα να καταφέρει χωρίς να… ιδρώσει, εκτός από ένα πλασέ του Ζερβινιό στο 90′, να κρατήσει το υπέρ του 2-0 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.