Λαμία – Λεβαδειακός 1-0 : Νίκη ανακούφισης με κεφαλιά του Μποάκι! (hls)

Σημαντική η νίκη της Λαμίας, με γκολ του Μποάκι στο 61ο λεπτό, στο ντέρμπι της Ρούμελης καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε μια σημαντική βαθμολογική ανάσα αφήνοντας τους Βοιωτούς στα μεγαλύτερα άγχη!

Στο ντέρμπι της Ρούμελης, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν σε σχήμα 4-5-1 με τον Σαράνοφ κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα τους Γκοράνοφ, Σινόν, Κομέζο και Αντέντζο. Οι Νούνες, Τσιλούλης στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής με τους Σλίβκα, Τσανδάρη, Μπεχαράνο στον κάθετο αξονα και τον Γκανέζο Μποάκι στην κορυφή, απόντων των Ρόμανιτς και Καραμάνου που ήταν εκτός αποστολής.

Ο Γιασμίνκο Βέλιτς στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο των Βοιωτών είχε σε σχήμα 4-2-3-1 τους Τσάπρα, Βινίσιους, Βήχο, Λιάγκα μπροστά από τον τερματοφύλακα Μάρκοβιτς.
Πιο μπροστά τους οι Μεχία, Μπελμοντέ και οι Βρακάς, Μουτίνιο, Σκβάρκα πίσω από τον προωθημένο Δούμτσιο
.

Αν και το ματς ξεκίνησε με προσπάθειες των δύο ομάδων να βρούνε ρυθμό κάνοντας καλές επιθέσεις, γρήγορα όλο αυτό… ξεθύμανε και χάθηκε στα αμυντικά συστήματα ένθεν κι ένθεν!
Η Λαμία είχε μια μικρή εδαφική υπεροχή και η φιλοξενούμενοι την αίσθηση της πιο επικίνδυνης ομάδας, περισσότερο στο θεωρητικό πεδίο, εφόσον δεν καταγράφηκε ούτε μια φάση της προκοπής ως το φινάλε του πρώτου μέρους!
Στην επανάληψη ο Λεβαδειακός μπήκε με διάθεση να αναλάβει πρωτοβουλίες, με το πρώτο καλό σουτ (47’) από τον Βρακά που εξουδετέρωσε ο Σαράνοφ.
Σταδιακά, η ομάδα του Φέστα μπόρεσε να περιορίσει τα σημεία ανάπτυξης των αντιπάλων της και πάνω σε αυτό το διάστημα το γκολ από τον Μποάκι!
Στο 61ο ο Ασκόφσι εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα μετά την κεφαλιά του Τσιλούλη κινήθηκε παράλληλα με την εστία κι εκεί ο Μποάκι νέα κεφαλιά την έσπρωξε στα δίχτυα του Μάρκοβτς.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι με το ψυχολογικό αβαντάζ, πίεσαν για άλλο ένα γκολ, δίχως όμως να αξιοποιήσουν τις 2-3 καλές φάσεις που δημιούργησαν…
Το τελικό σκορ προφανώς και δικαιώνει τα «θέλω» των γηπεδούχων, που πίεσαν περισσότερο φθάνοντας στους τρεις βαθμούς.
Ο Λεβαδειακός κι ο Βέλιτς έχουν ακόμα πολύ δρόμο προκειμένου να βρούνε ανάσες, αγωνιστικά και βαθμολογικά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.