Κάτι αλλάζει στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο

Βήματα προόδου γίνονται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο και η παρουσία των "μεγάλων" εγγυάται μεγαλύτερη δημοσιότητα και παρουσία θεατών.

Βήματα προόδου γίνονται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο και η παρουσία των “μεγάλων” εγγυάται μεγαλύτερη δημοσιότητα και παρουσία θεατών.

Πλέον το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι… ανέκδοτο. Ο ΠΑΟΚ είναι ο “αυτοκράτορας” με οκτώ συνεχόμενες κατακτήσεις πρωταθλημάτων και αξιοπρόσεκτη παρουσία στην Ευρώπη και φέτος αποκλείστηκε από τους Ρέιντζερς. Μια ομάδα με σαφέστατα μεγαλύτερο μπάτζετ και αθλήτριες υψηλού επιπέδου στο ρόστερ.

Η παρουσία του Άρη στην Α’ κατηγορία είναι σταθερή, η Λάρισα πρωταγωνιστεί, ο ΟΦΗ έχει δημιουργήσει μια αξιοπρόσεκτη ομάδα, ενώ… έρχονται ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ!

Τόσο οι “πράσινες”, όσο και οι “κιτρινόμαυρες” κατέκτησαν άνετα την πρωτιά στον όμιλο τους και στην παρθενική τους σεζόν στην Γ’ κατηγορία πήραν την άνοδο για τη Β’ Εθνική, φιλοδοξώντας να βρεθούν το γρηγορότερο δυνατό μεταξύ των “μεγάλων” του ελληνικού γυναικείου ποδοσφαίρου.

Η μοναδική ομάδα που λείπει από το “ΒIG 5” για να συμπληρωθεί το… παζλ είναι ο Ολυμπιακός, ωστόσο και η ομάδα του Πειραιά είναι αρκετά πιθανό να δημιουργήσει στο κοντινό μέλλον τη… γυναικεία version, καθώς είναι στα πλάνα των “ερυθρόλευκων”.

Αν μη τι άλλο, οι “μεγάλοι” του ελληνικού ποδοσφαίρου θα φέρουν λίγη “λάμψη” στο χώρο, θα προσελκύσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και θα βοηθήσουν στην άνοδο ενός αθλήματος που έχει σταματήσει πλέον να κάνει… παιδικά βήματα και αρχίζει να στέκεται στα πόδια του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.