Ολυμπιακός: Ο ομαδικός κύριος Χάμες και η “τρέλα” στην Κολομβία

Η πρώτη παρουσία του Χάμες Ροντρίγκες με τον Ολυμπιακό, η αγωνιστική του συμπεριφορά και ο... χαμός στην Κολομβία!

Η χθεσινή βραδιά για τον Ολυμπιακό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν επεισοδιακή. Η ήττα με ανατροπή και η απομάκρυνση του Κάρλος Κορμπεράν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Ωστόσο μια ώρα περίπου πριν το ξεκίνημα του ματς στη Θεσσαλονίκη ο Κορμπεράν πραγματοποίησε την τελευταία στρατηγική κίνηση του σαν προπονητής του Ολυμπιακού. Έριξε τον Χάμες Ροντρίγκες στα βαθιά του ντέρμπι απέναντι στον Άρη, αν και δεν είχε προηγηθεί άλλο αγωνιστικό τεστ για τον Κολομβιανό.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα μεταδώσαμε πρώτοι τη συμμετοχή του 31ετών μέσου στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Ακολούθησε ένα τσουνάμι αναδημοσιεύσεων που έφτασε ταχύτατα μέχρι την Κολομβία! Είναι τεράστιο το ενδιαφέρον των Κολομβιανών για την πορεία του Χάμες και την προσπάθεια αναγέννησης μέσω του Ολυμπιακού. Όλα τα μεγάλα αθλητικά μέσα της χώρας έπαιξαν ψηλά την είδηση της ενεργοποίησης του Ροντρίγκες. “NoticiasRCN”, “Marca Colombia” και “AS Colombia” ασχολήθηκαν με το ντεμπούτο του παίκτη του Ολυμπιακού. Μάλιστα η “AS” περιέγραψε το ματς με Live “Match Center”.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Χάμες προσπάθησε να παίξει τον ρόλο του ποδοσφαιριστή που ανήκει στο σύνολο. Δεν είχε ίχνος βεντετισμού, συμμετείχε τακτικά στο πλάνο του Κορμπεράν και επικοίνωνησε εξαιρετικά με τους συμπαίκτες του. Στο ατομικό σκέλος φάνηκε πως στόχος του ήταν να κάνει όσο τον δυνατόν λιγότερα λάθη και να συμμετέχει χωρίς υπερβολές στο δημιουργικό παιχνίδι των Πειραιωτών. Αυτό κατάφερε ο Χάμες χρησιμοποιώντας την τεράστια εμπειρία του. Βγήκε απ΄το γήπεδο με θετικό πρόσημο μετά από 72 λεπτά παιχνιδιού και η ακόλουθη κατάρρευση των “ερυθρόλεκων” δεν έχει συνάφεια με την απουσία του Χάμες, αλλά κυρίως με την ελλειπή συνεισφορά του Αγκιμπού, ο οποίος τον αντικατέστησε. Θα μπορούσε να έχει αποχωρήσει νωρίτερα, καθώς η έλλειψη ρυθμού ήταν εμφανής, ωστόσο ο Κορμπεράν τον κράτησε ίσως πολύ παραπάνω απ’ όσο εξυπηρετούσε το σύνολο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.