Άρης – Ολυμπιακός 2-1: Ανατροπή με… Βατσλίκ και Πάλμα (hls)

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, οι κίτρινοι κατάφεραν να επικρατήσουν των ερυθρολεύκων με 2-1 στο ντεμπούτο του Άλαν Πάρντιου στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα με εντυπωσιακή ανατροπή.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με γκολ του Μασούρα αλλά οι Θεσσαλονικείς μέσα σε τρία λεπτά πήραν το τρίποντο με λάθος έξοδο του Βατσλίκ και πλασέ του Πάλμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS

Τα βλέμματα ήταν πάνω στον Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και στον Άλαν Πάρντιου, τον προπονητή του Άρη που επίσης έκανε το δικό του ντεμπούτο.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με ενέργεια στο ματς και με διάθεση να κυκλοφορήσουν την μπάλα, κάτι που το έκαναν σε αρκετά σημεία του πρώτου μέρους. Ο Άρης από τη μεριά του έψαχνε τις… τρύπες στην άμυνα του Όλυμπιακού, όμως με Μανωλά και Μπα ο Ολυμπιακός έβρισκε λύσεις.

Στο 15ο λεπτό οι Πρωταθλητές έκρυψαν την μπάλα, με Χάμες, Ινμπεόν Χουάνγκ και Μασούρα, με τον Κορεάτη να βγάζει μία απίθανη ασίστ χωρίς να κοιτάζει και ο Μασούρας στην κίνηση έκανε ένα υπέροχο πλασέ στην απέναντι γωνία του Κουέστα. Οι γηπεδούχοι φώναξαν για φάουλ του Μανωλά στην αρχή της φάσης, όταν και ξεκίνησε η επίθεση του Ολυμπιακού, όμως ο διαιτητής και το VAR είπαν πως η φάση ήταν καθαρή.

Από το γκολ και μετά ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ προσεκτικά στην αμυνά του και προσπάθησε να βρει τους χώρους που θα του έδινε ο Άρης, ο οποίος έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τον έλεγχο, είχαν την κυκλοφορία, όμως δεν είχαν κάποια σημαντική ευκαρία.

Ευκαιρία που να τρομάξει τον Βατσλίκ δεν κατάφερε να φτιάξει ούτε ο Άρης με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-1 για τους Πειραιώτες.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης βρήκε την πρώτη του καλή στιγμή στο ματς, από λάθος στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και τον Γκρέι να σουτάρει από τα όρια της περιοχής έξω από το αριστερό δοκάρι του Βάτσλικ. Ο Άρης είχε την κατοχή κι έδειχνε διάθεση να πιέσει όλο και περισσότερο με κύριο εκφραστή τον Ιτούρμπε.

Ο Κορμπρεράν έριξε στο παιχνίδι για να κάνει κι αυτός το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη τον Μπακαμπού, αντί του Ελ Αραμπί, ψάχνοντας την ταχύτητα του πρώην επιθετικού της Μαρσέιγ. Με Πάλμα και Καμάτσο έψαξε το γκολ ο Άλαν Πάρντιου.

Ο Άρης κέρδιζε μέτρα συνεχώς στο γήπεδο και έφτασε να ισοφαρίσει ύστερα από τραγικό λάθος του Βατσλίκ ο οποίος βγήκε να προλάβει τον Μαντσίνι, αλλά δεν τα κατάφερε με τον παίκτη του Άρη να βγαίνει μόνος του σε κενή εστία και να κάνει το 1-1 στο 76ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να μην μπορεί να κρατήσιε μπάλα και να τελειώνουν οι δυνάμεις του, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεί χώρους ο Άρης και σε μία απ’ αυτές τις προσπάθειες κατάφερε να φέρει “τούμπα” το ματς μόλις τρία λεπτά μετά το 1-1, με σκόρερ τον Πάλμα με την άμυνα των Πειραιωτών να είναι απούσα.

Οι ερυθρόλευκοι στην προσπάθειά τους να βρουν το γκολ της ισοφάρισης είχαν μία σπουδαία ευκαιρία με τον Μπακαμπού, το σουτ του οποίου όμως έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Κουέστα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα και ο Άρη κατάφερε να πάρει μία τεράστια νίκη επί του τραγικού στο δεύτερο μέρος Ολυμπιακού.

11άδα Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα – Εμπακατά, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μαζικού – Νταμπό, Ντιόπ – Μαντσίνι, Μανού Γκαρθία, Ιτούρμπε – Γκρέι.

11άδα Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ – Βρσάλικο, Μανωλάς, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Χουάνγκ Ινμπόμ – Μπιέλ, Χάμες, Μασούρας – Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.