Ολυμπιακός: Το “αντίο” του Σεμέδο

Αλ Ντουχαΐλ είχε καταθέσει στον Ολυμπιακό πρόταση 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου αμυντικού και ο διεθνής σέντερ μπακ είχε ταξιδέψει στην Ντόχα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Ο 28χρονος σέντερ μπακ αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 94 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα (σ.σ με 7 γκολ σε 7.991 λεπτά), ενώ κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Ρούμπεν Σεμέδο, αποτελεί πλέον κι επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, κάτι που πάλεψε αρκετά η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Ο Σεμέδο αποτελούσε ξένο σώμα σχεδόν έναν χρόνο, ενώ είχε δοθεί ως δανεικός στην Πόρτο, στην οποία όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί και να κερδίσει ένα συμβόλαιο εκεί.

Η λύση για Ολυμπιακό και Σεμέδο ήρθε από την Αλ Ντουχαΐλ, η οποία κατέθεσε στους Πρωταθλητές πρόταση 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου αμυντικού και ο διεθνής σέντερ μπακ ταξίδεψε στην Ντόχα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Αλ Ντουχαΐλ είχε καταθέσει στον Ολυμπιακό πρόταση 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του Πορτογάλου αμυντικού και ο διεθνής σέντερ μπακ είχε ταξιδέψει στην Ντόχα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο 28χρονος σέντερ μπακ αποχωρεί από το μεγάλο λιμάνι, έχοντας αγωνιστεί συνολικά σε 94 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα (σ.σ με 7 γκολ σε 7.991 λεπτά), ενώ κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

ντας αγωνιστεί συνολικά σε 94 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα (σ.σ με 7 γκολ σε 7.991 λεπτά), ενώ κατά την παραμονή του στον Ολυμπιακό κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.