Ολυμπιακός: Ο Κορεάτης που αγνοεί τα λάθη (vids & pics)

Τι να περιμένουμε απ΄τον Χουάνγκ Ιν Μπέομ; Ποια η γνώμη του Πάουλο Μπέντο για εκείνον; Τι μαρτυρά το heat map του Κορεάτη;

Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ ετοιμάζει βαλίτσες για να βρεθεί στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια μεταγραφή που δεν προκαλεί εκ πρώτης όψεος πάταγο, αλλά έχει τη δυναμική να κάνει τη διαφορά με την ουσία που θα προσφέρει ο Νοτιοκορεάτης στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

ΠΗΡΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΜΠΕΝΤΟ

Γεννημένος το 1996, έχει ήδη 35 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας, μετρώντας και τέσσερα γκολ. Μάλιστα την πρώτη του κλήση την πήρε απ΄τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος τη σεζόν 2016-2017 σαν προπονητής του Ολυμπιακού έδωσε ευκαιρίες στην “πιτσιρικαρία” του Ολυμπιακού (Ρέτσο, Ανδρούτσο, Μανθάτη, Νικολάου, Τσιμίκα, Χουτεσιώτη και άλλους). Τον Σεπτέμβρο του 2018 σαν εκλέκτορας της Νοτιας Κορέας, ξεχώρισε πολύτιμα αγωνιστικά στοιχεία στον Χουάνγκ Ιν Μπέομ και του έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα της εθνικής του ομάδας.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ Ο ΜΑΡΤΙΝΣ

Ο Νοτιοκορεάτης διαθέτει ορισμένα εξαιρετικά αγωνιστικά στοιχεία, αλλά σ’ αυτά θ’ αναφερθούμε στη συνέχεια. Για αρχή θα ρίξουμε φως σε μια αρετή, την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς λατρεύει να βλέπει σε ποδοσφαιριστές. Την προσαρμοστικότητα. Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ έχει ελάχιστες πιθανότητες να μην προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις του νέου περιβάλλοντος και αυτό γιατί έχει δοκιμαστεί σε διαφορετικά πεδία. Εκτός απ’ τη Νότια Κορέα, έχει αγωνιστεί στο MLS με τους Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Καναδά, αλλά και με τη Ρούμπιν Καζάν, στην οποία ανήκει. Είναι λοιπόν μια προσωπικότητα που τολμάει και διψάει για νέες εμπειρίες.

ΤΟ… ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Οι ασιατικές μοτοσικλέτες έχουν κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό “σκυλιά”. Κάτι ανάλογο είναι και ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ. Ο 25χρονος μέσος καλύπτει μεγάλες αποστάσεις απ΄τη μία περιοχή στην άλλη και πραγματοποιεί ελάχιστα λάθη, είτε έχει να κάνει με τη δημιουργία, είτε με την αμυντική συμπεριφορά. Συνθέτοντας το προφίλ του απ΄τη συνολική στατιστική του εικόνα, μοιράζει πάσες με ευστοχία που φτάνει το 85.4%, ενώ οι μακρινές μπαλιές του βρίσκουν συμπαίκτες με ποσοστό που φτάνει το 58.8%. Ντριμπλάρει με επιτυχία 52.7%, ενώ ανίστοιχα κερδίζει το 47.6% των μονομαχιών και το 42.7% των εναέριων διεκδικήσεων (αν και το ύψος του είναι 1.77). Χάνει λίγες φορές την μπάλα στο γήπεδο της ομάδας του με ποσοστό 31.6%, ενώ έχει υψηλό ποσοστό ανακτήσεων στο γήπεδο του αντιπάλου φτάνοντας το 53%. Το heat map του 25χρονου τα λέει όλα. “Σκούπα” πίσω απ’ τη μεσαία γραμμή και μεγάλη διάθεση και συνεισφορά στο δημιουργικό κομμάτι.

ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει μια μεταγραφή ουσίας. Ο Χουάνγκ Ιν Μπέομ είναι ένας παίκτης ομάδας, ο οποίος κρατάει χαμηλό προφίλ και ενθουσιάζεται στην ιδέα να θυσιαστεί για το σύνολο. Η δουλειά του είναι να τρέχει, να κόβει και να μοιράζει και αυτό μπορεί να το κάνει ασταμάτητα σ’ ένα παιχνίδι. Το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ικανότητα να αποφεύγει τα λάθη, κάτι που έχει ισχυρό αντίκτυπο στη συνολικότερη εικόνα της εκάστοτε ομάδας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.