Oλυμπιακός: Το “ψάξιμο” για Σόλομον, δείχνει προθέσεις

Η κρούση στον Μανόρ Σόλομον φανερώνει πως θα κινηθεί ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά την απόκτηση εξτρέμ.

Στο αγωνιστικό σκέλος ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του UEFA Champions League με αντίπαλο τη Μακάμπι Χάιφα. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δουλέψει ήδη με τον υπάρχοντα κορμό, έχει προχωρήσει σε ένα γενναίο “ψαλίδισμα” του ρόστερ με βάση τα πλάνα του, ενώ καλοδέχεται τις τελευταίες εβδομάδες τα νέα αποκτήματα των Πειραιωτών. Οι Ζινκερνάγκελ, Καμαρά και Βρσάλικο ήδη έχουν μπει σε τροχιά Μακάμπι, ωστόσο οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Όπως αποκάλυψε ο Πέδρο Μαρτίνς στους συντάκτες που βρέθηκαν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, οι πρωταθλητές θα κινηθούν για ένα αριστερό μπακ, έναν εξτρέμ και έναν επιτελικό χαφ.

Για τη θέση του εξτρέμ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία τα τελευταία 24ωρα γύρω απ’ τον 22χρονο Μανόρ Σόλομον. Ο Ισραηλινός βιρτουόζος ανήκει στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, ωστόσο ο πόλεμος στην Ουκρανία τον ώθησε ν’ αναζητήσει νέα επαγγελματική στέγη. Ο Ολυμπιακός βολιδοσκόπησε την πλευρά του, ωστόσο η αποζημίωση που πρέπει να καταβληθεί στην ουκρανική ομάδα και οι αυξημένες ετήσιες απολαβές του Ισραηλινού, καθιστούν την περίπτωση του αρκετά δύσκολη. Παράλληλα ο υψηλός ανταγωνισμός από ομάδες όπως η Φούλαμ, η Νις, αλλά και συλλόγους της La Liga, κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ήταν σαφής σε δηλώσεις του στο sport24, πως ο πελάτης του θ’ αγωνιστεί σε Αγγλία ή Ισπανία την επόμενη σεζόν.

Αυτό ωστόσο που προκύπτει απ’ το μίνι σίριαλ “Σόλομον” είναι πως ο Ολυμπιακός αναζητεί ένα ποιοτικό μπαμ. Το έχει ξανακάνει ο Ολυμπιακός με επιτυχία τις προηγούμενες σεζόν. Περιπτώσεις όπως του Ποντένσε, του Εμβιλά, του Βατσλίκ, απέδειξαν πως οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να διεκδικήσουν και ν’ αποκτήσουν ποδοσφαιριστές απ’ το υψηλότερο ράφι, αν συγχρονιστούν με το κατάλληλο μεταγραφικό timing. Με περιπτώσεις όπως του Σόλομον έχει ασχοληθεί και θ’ ασχοληθεί ξανά ο Ολυμπιακός. Άλλες φορές έρχονται στο φως της δημοσιότητας και άλλες όχι. Ωστόσο η στόχευση σε έναν εξτρέμ τέτοιου επιπέδου, φανερώνει την πρόθεση του Ολυμπιακού να κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη θέση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.