Άρης: Τα εύσημα Βάλτερ οξυγόνο για τους “κίτρινους”

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
Ο προπονητής του Αμβούργου, Τιμ Βάλτερ, έδωσε ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Άρη, με τα κολακευτικά σχόλια που έκανε στη NOVA για τις δυνατότητές τους

Ο Άρης έβαλε δύσκολα χθες (1/7) στο Αμβούργο, στο μεταξύ των δύο ομάδων φιλικό παιχνίδι στο Kräuterdorfstadion Söchau. Μπορεί οι “κίτρινοι” να ηττήθηκαν με σκορ 3-4, όμως, αν αναλύσει κάποιος τις ειδικές συνθήκες του αγώνα, δεν ήταν μικρό πράγμα που κατάφεραν να σταθούν επάξια απέναντι στη γερμανική ομάδα. Και μόνο τυχαία δεν τους απέδωσε τα εύσημα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των αντιπάλων, Τιμ Βάλτερ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA.

Αυτό που απάντησε ο Βάλτερ ερωτώμενος για τον Άρη και τις δυνατότητές του ως ομάδα ήταν ότι… “ο Άρης έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, ικανούς στο ένας εναντίον ενός. Είναι εξαιρετική και συμπαγής ομάδα γενικώς, με μια ξεκάθαρη φιλοσοφία από τον προπονητή της, όπως είδαμε. Θέλει να παίζει με αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενη τις καταστάσεις και δείχνει να τα καταφέρνει καλά”.

Το σχόλιο του Βάλτερ, αν μη τι άλλο, αποτελεί οξυγόνο για τους “κίτρινους”, σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια που κάνουν να μονταριστούν ως ομάδα εν όψει της νέας σεζόν, περιμένοντας πάντα να γεμίσει το ρόστερ με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες. Οι υπάρχοντες καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο και να βάλουν μια καλή βάση για ό,τι ακολουθήσει.

Η εικόνα κόντρα στο Αμβούργο ήταν ικανοποιητική, ειδικά όσο υπήρχαν δυνάμεις από τους παίκτες και πριν τις αλλαγές, είτε λόγω τραυματισμού (Ντουκουρέ), είτε λόγω κούρασης (Πίρσμαν, Ιτούρμπε). Οι αντίπαλοι έπαιξαν το παιχνίδι με δύο φρέσκες ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα, καθώς έχουν πλήρες ρόστερ και είναι σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας εν όψει έναρξης της Μπουντεσλίγκα 2, πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετάσχουν την ερχόμενη σεζόν. Επομένως, αυτό που είπε ο Βάλτερ έχει τη δική του σημασία για τους “κίτρινους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.