Βόρμουτ: “Αυτό θέλω να δω με τον ΠΑΟΚ”

Αποστολή στο Άπελντοορν της Ολλανδίας
Οι δηλώσεις του Φρανκ Βόρμουτ, του προπονητή της Χρόνινγκεν, εν όψει του φιλικού αγώνα της ολλανδικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται -και- για το δεύτερο φιλικό (2/7, 16:30, NOVA) επί ολλανδικού εδάφους. Αυτή τη φορά, αντίπαλος θα είναι η Χρόνινγκεν.

Για τον ΠΑΟΚ θα είναι το δεύτερο φιλικό -μετά το παιχνίδι απέναντι στην Go Ahead Eagles– όπως και για τη Χρόνινγκεν θα είναι το δεύτερο φιλικό μετά από το παιχνίδι που έκανε απέναντι στη Λόπερσουμ.

Ο Φρανκ Βόρμουτ, ο προπονητής της Χρόνιγκεν έκανε δηλώσεις για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι δηλώσεις δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ολλανδικής ομάδας από όπου και η φωτογραφία του κειμένου.

Ο 62χρονος Γερμανός τεχνικός της Χρόνινγκεν, μεταξύ άλλων, είπε: 

“Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων αυτή την εβδομάδα επικεντρώσαμε στο πώς θα ασκούμε πίεση όταν χάνουμε την μπάλα. Αυτό θέλω να δω απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τα υπόλοιπα είναι λιγότερο σημαντικά επί του παρόντος. Πρέπει, ως ομάδα, να το δείχνουμε πως όταν χάνουμε την μπάλα, θέλουμε αμέσως να την κερδίσουμε εκ νέου. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε να παίζουμε, ως ομάδα, με το ίδιο σκεπτικό, όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Έντεκα παίκτες που να σκέφτονται σαν ένας στο γήπεδο”. 

Ο Βόρμουτ αναφέρθηκε και στην επιστροφή όλων των παικτών αυτές τις μέρες, καθώς υπάρχουν διεθνείς στην ολλανδική ομάδα που είχαν παραπάνω μέρες άδεια. “Τώρα, πραγματικά αρχίζει. Είναι ωραίο να έχεις και τους διεθνείς έτσι ώστε να να μπορέσουμε να δουλέψουμε ακόμη πιο καθαρά στα σημεία που θέλουμε”. 

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ είπε: “Μου αρέσει να παίζω απέναντι σε μεγάλες ομάδες που σημαίνει ότι θα έχουμε αντίσταση και αμέσως μπορείς να δεις το πώς η ομάδα διαχειρίζεται καταστάσεις κάτω από πίεση. Είναι εντελώς διαφορετικός αντίπαλος από την Λόπερσουμ την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αυτοί δικαιούνται επίσης καλά λόγια. Αύριο θα έχουμε νέες προκλήσεις”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.