ΠΑΟΚ: Επέκταση συνεργασίας με Σαλαμούρα

Η επιβράβευση για τον άτυχο ποδοσφαιριστή του "Δικεφάλου"

Ήταν μια σεζόν για τον εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β, το τέλος της οποίας δε θέλει να το θυμάται καθώς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις η τύχη έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Αχιλλέα Σαλαμούρα, περί ου ο λόγος.

Ο ταλαντούχος μέσος υπέστη ρήξη χιαστού, υποβλήθηκε σ’ επέμβαση και πλέον βιώνει το στάδιο της αποκατάστασης. Ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας τους – τουλάχιστον – γι’ ακόμη ένα χρόνο. Όπως ανακοίνωσε σχετικά: “Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Αχιλλέα Σαλαμούρα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό, με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή.

Μέσος με ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης.

Πρωταθλητής με την Κ19, παραχωρήθηκε στη συνέχεια δανεικός στoν ΝΠΣ Βόλος και στη Νίκη Βόλου κι επέστρεψε για να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα το περασμένο καλοκαίρι και να γίνει ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β.

Είναι αξιοσημείωτο, φυσικά, το ότι είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών.

Ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν καθώς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη ρήξη χιαστού κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης.

Ο Σαλαμούρας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου για μία ακόμα σεζόν και τον περιμένουμε γρήγορα πίσω στα γήπεδα!“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.