Μαρτίνς: «Είμαι αισιόδοξος, βλέπω βελτίωση…»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την «φιλική νίκη» του Ολυμπιακού επί της Φορτούνα τόνισε ότι υπάρχει βελτίωση, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την «φιλική νίκη» του Ολυμπιακού επί της Φορτούνα τόνισε ότι υπάρχει βελτίωση, αλλά χρειάζεται ακόμη δουλειά.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στις δηλώσεις του μετά το μτς με την γερμανική ομάδα επεσήμανε ότι είδε βελτίωση από τους ποδοσφαιριστές του και αναφέρθηκε στους τομείς που οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται βελτίωση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ματς: “Παρόμοιο με το χθεσινό παιχνίδι, δεν είχε μεγάλες διαφορές. Είδα θετικά πράγματα στο α’ μέρος και ενδιαφέροντας στο β’. Αν και δεχθήκαμε το γκολ, να δουλέψουμε όταν δεχόμαστε αντεπιθέσεις. Είμαι αισιόδοξος, βλέπω βελτίωση, οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά να συνεχίσουμε”.

Τι θέλει να δει να βελτιώνεται: “Να δουλέψουμε πάνω στην αντεπίθεση, όταν μας κάνουν επίθεση και η άμυνα μας είναι ψηλά. Επίσης όταν πιέζουμε ψηλά δεν το κάνουμε σαν ένα μπλοκ, το κάνουμε μεμονωμένα. Αυτά πρέπει να διορθώσουμε, είναι λογικό δεν είχαμε χρόνο μαζί. Όπως και στην επίθεση χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους ρυθμούς μας, δεν φτάνουμε όσο βαθιά θα θέλουμε,. έχουμε χρόνο μπροστά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.