Παναθηναϊκός: Τι συμβαίνει με Βέλεθ;

Η Αλ Φατέχ δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Φραν Βέλεθ και είναι πολύ πιθανό μέσα στο Σαββατοκύριακο να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για τον Παναθηναϊκό.

Το θέμα της παραχώρησης του Φραν Βέλεθ στην Αλ Φατέχ όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά παραμένει… ορθάνοικτο, καθώς η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας πρόκειται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μπορεί να έκλεισε τα αυτιά του στις σειρήνες μετά την πρόταση ανανέωσης των “πράσινων” με καλύτερες οικονομικές απολαβές, όμως φαίνεται πως η υπόθεση έχει ακόμα δρόμο όσο η Αλ Φατέχ δεν κλείνει οριστικά την πόρτα στις διαπραγματεύσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα διαρρέει ο εκπρόσωπος του Βέλεθ δεν αποκλείεται οι Σαουδάραβες να καταθέσουν νέα βελτιωμένη πρόταση στον Παναθηναϊκό μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τους “πράσινους” εάν δεχθούν προσφορά κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ να βλέπουν την υπόθεση με άλλο μάτι.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντως θα επιθυμούσε να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα το συντομότερο δυνατό, είτε αρνητικά είτε θετικά προκειμένου να γνωρίζει πως θα πορευθεί στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.