Ολυμπιακός: Ένας μήνας πριν τη Μακάμπι

Ποια είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό ακριβώς έναν μήνα πριν τη δοκιμασία απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα.

Στις 19 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα συναντήσει τη Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League στο Ισραήλ, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Είναι ένα σημαντικό βήμα για τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και αυτή τη στιγμή οι Πειραιώτες έχουν προχωρήσει μόνο σε τρεις ανανεώσεις συμβολαίων, αυτές των Αβραάμ, Βαλμπουενά και Μαρτίνς. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήδη δουλεύει με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και ακολουθεί η προετοιμασία στην Αυστρία, όπου και θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το φετινό ρόστερ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ολοκληρώσει ήδη σε μεγάλο βαθμό τη μεταγραφή του Σίμε Βρσάλικο για το δεξί άκρο της άμυνας.

Για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα έχει εξεταστεί και ο Γκονζάλο Άβιλα Γκορδόν της Χάντερσφιλντ. Αν και ο Βρσάλικο φέρεται να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό, δεν είναι απίθανο, ν’ αποκτήθεί και ο 24χρονος Ισπανός, ως μια εφεδρεία που μπορεί να εξελιχθεί και φυσικά να βοηθήσει.

Ταυτόχρονα υπάρχει έντονη κινητικότητα για τη θέση του επιτελικού χαφ. Συγκεκριμένα o Γκουστάβο Σκάρπα αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή. Ο 28χρονος παίκτης της Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Βραζιλίας και ο Ολυμπιακός για εκείνον φαντάζει εξαιρετική ευκαιρία.

Σχετικά με την επιθετική γραμμή εξετάζεται η περίπτωση του Φίλιπ Ζιγκερνάγκελ της Γουότφορντ, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Νότιγχαμ Φόρεστ και φυσικά πανηγύρισε την άνοδο στην Premier League. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής, πέτυχε φέτος επτά γκολ και μοίρασε δέκα ασίστ σε 50 ματς στην Championship.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.