ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης 0-3: Αντίο με πειστική εμφάνιση και τρίτη θέση (hls)

Ο Άρης πέρασε εύκολα από τους Ζωσιμάδες και σφράγισε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος την εφετινή σεζόν πίσω από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στην 6η θέση τερμάτισε ο ΠΑΣ.

Πειστική εμφάνιση για τον Άρη μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί με το δεύτερο κόρνερ που κέρδισε στο παιχνίδι πριν το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Ματίγια εκτέλεσε, ο Μαντσίνι πήρε την κεφαλιά και ο Φαμπιάνο με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ με το πρώτο φετινο του γκολ στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Άρη (0-1, 8ο λεπτό). Πρώτο γκολ του Βραζιλιάνου στο πρωτάθλημα αλλά πρώτο του Άρη κόντρα στον ΠΑΣ στη φετινή σεζόν, έπειτα από τρεις αναμετρήσεις. Πρώτο γκολ επίσης για τους φιλοξενούμενους μετά από 9 χρόνια στους Ζωσιμάδες.

Η πίεση και η όρεξη του Άρη συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν αέρα δύο τερμάτων. Ο Ιτούρμπε γύρισε πίσω να πάρει την μπάλα και με εξαιρετική πάσα τροφοδότησε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά που με ψύχραιμο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ (0-2, 22ο λεπτό). Από τα στημένα ο Άρης αρκετά επικίνδυνος απείλησε εκ νέου άλλες δύο φορές με το δυνατό σουτ του Πάλμα και την κεφαλιά του Φαμπιάνο που έφυγαν πάνω από τα δοκάρια του Λοντίγκιν. Η πρώτη αξιόλογη φάση για τον ΠΑΣ αλλά και η πρώτη τελική άργησε να έρθει, με τον Σνάιντερ να βγάζει ωραία σέντρα και τον Κύρκο να αστοχεί από δύσκολη θέση με το κεφάλι. στο 40ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ απείλησε πρώτος στην επανάληψη και έβγαλε τελική με τον Γκαρντάβσκι να σουτάρει και τον Κουέστα να πέφτει στην γωνιά του. Ο Άρης απάντησε στις ευκαιρίες με τον Ματέο Γκαρσία να χάνει μοναδική ευκαιρία να βάλει τρίτο γκολ στο τετ α τετ με τον Λοντίγκιν. Οριακή φάση με την σημαία να μένει κάτω… Ο ΠΑΣ προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς και να μειώσει με την κεφαλιά του Εραμούσπε από καλή θέση να σταματάει στην αγκαλιά του Κουέστα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 81ο λεπτό με το ωραίο χαμηλό σουτ του Σαλέμ Εμπακατά που νίκησε τον Λοντίγκιν στην κλειστή του γωνία (0-3, 81ο λεπτό). Πρώτο γκολ για τον Γάλλο αριστερό μπακ στο πρωτάθλημα με τους κιτρινόμαυρους.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (72′ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Ποζνάσκι (61′ Κόντε), Κάργας, Καραχάλιος (8′ Λιάσος), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Κύρκος, Σνάιντερ, Περέα

ΑΡΗΣ (Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Μπράμπετς, Λέισμαν, Σάκιτς, Μαντσίνι (59′ Μπρούνο Γκάμα) Ντουκουρέ, Ματίγια, Πάλμα, Ιτούρμπε (53′ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (73′ Δεληζήσης)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.