Ολυμπιακός: Τίμησαν την… επέτειο της ρεζέρβας

Ο Ολυμπιακός των πολλών αλλαγών στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και πήρε τιμητικό "διπλό" απέναντι στον Άρη.

Οι πολλαπλές απουσίες του Ολυμπιακού εξαιτίας των τακτικών σκέψεων του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και των προβλημάτων τραυματισμών δημιούργησε αυξημένες προσδοκίες στο στρατόπεδο του Άρη για μια πολύτιμη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές. Ωστόσο αυτές οι προσδοκίες δεν επιβεβαιώθηκαν στην πράξη. Απ’ τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” έγινε ορατό πως το παιχνίδι θα είχε μια άγρια ομορφιά. Οι “ρεζέρβες” των Πειραιωτών μόνο αδιάφορες ή ράθυμες δεν ήταν και έβγαλαν ενέργεια, διάθεση και αποτελεσματικότητα. Στα θετικά και η επιστροφή του Τικίνιο στα γκολ, καθώς ο Βραζιλιάνος φορ είχε να… θυμηθεί την τέχνη του απ’ τις 17 Φεβρουαρίου και το ματς με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο!

Έναν χρόνο παρά μία μέρα είχε να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation ο Πέδρο Μαρτίνς. Πριν 365 μέρες είχε παρατάξει τον Ολυμπιακό απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με αντίστοιχο προφίλ, μένοντας σε μια λευκή ισοπαλία απέναντι στους Αρκάδες. Αν τότε είχαν αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα οι Τζολάκης, Καλογερόπουλος και Σουρλής, τώρα είχαμε έναν εντελώς διαφορετικό και ανομοιογενή Ολυμπιακό. Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Κανέ, Κούντε και Φαντιγκά πήραν θέση στην αρχική ενδεκάδα. Δεν βάζουμε μεταξύ αυτών τον Αβράαμ Παπαδόπουλο, καθώς η πολύτιμη εμπειρία του υπερκαλύπτει την έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού.

Οι “ρεζέρβες” τα πήγαν υπέροχα και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη νίκη. Ο Μαρτίνς κατάφερε να αλλάξει την εικόνα των Πειραιωτών στα playoffs και να εξασφαλίσει τον τίτλο, αλλά και να συνεχίσει με αξιόλογο πρόσωπο, ανοίγοντας το rotation μέχρι τους “ξεχασμένους”. Ο Κούντε και ο Κανέ πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και υπενθύμισαν στον Μαρτίνς πως είναι σε θέση να δώσουν λύσεις, όπως έκανε και στα δύο προηγούμενα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ ο Ρόνι Λόπες. Απ’ την άλλη πλευρά οι νεαροί της Β’ ομάδας Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος και Σουρλής (λιγότερο αυτός, καθώς πέρασε στο 80′, αλλά είχε διάθεση και τρεξίματα) αγωνίστηκαν ενσωματωμένοι στο αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού καταδεικνύοντας την αξιόλογη δουλειά που κάνουν με Ιμπαγάσα και Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός μέχρι το φινάλε της σεζόν έχει τρία μεγάλα ντέρμπι και το μομέντουμ που έχει αποκτήσει με τρεις συνεχόμενες νίκες του έχει χαρίσει αυτοπεποίθηση για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με επιτυχίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.