Τι χάνει η ΑΕΚ από τον Αραούχο; (vids)

Ο Σέρχιο Αραούχο χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, η ΑΕΚ "πονάει" και το Novasports.gr θυμίζει τι έχει προσφέρει φέτος ο Αργεντινός.

Αναμφίβολα πρόκειται για τον πιο επιδραστικό παίκτη στο παιχνίδι της ΑΕΚ. Ο Σέρχιο Αραούχο δεν είναι μόνο ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης στη φετινή σεζόν, αλλά και ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα με το πάθος, την ένταση και τη διάθεση που βγάζει ακόμα και όταν η υπόλοιπη ομάδα δεν τραβάει.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο Αραούχο είναι ο μοναδικός παίκτης της Ένωσης που δεν έχει αποδοκιμαστεί, καθώς αναγνωρίζουν όλα όσα προσφέρει στην ομάδα.

Ο “Τσίνο” έχει πετύχει 12 γκολ φέτος, με τα οκτώ απ’ αυτά να είναι τα πρώτα της ΑΕΚ στους αγώνες της και τα πέντε να έχουν ανοίξει το σκορ και κατ’ επέκταση το δρόμο για τη νίκη κόντρα στους “κιτρινόμαυρους“.

Ο Αραούχο φέτος έχει βρει δίχτυα σε δέκα παιχνίδια, στα οποία η ΑΕΚ έχει μετρήσει 5 νίκες, δύο ισοπαλίες και 3 ήττες από Ολυμπιακό και Βόλο στο ΟΑΚΑ και Άρη στο “Βικελίδης“. Συνολικά τα γκολ του Αραούχο έχουν βοηθήσει στο να φέρουν στην ΑΕΚ 17 από τους 51 βαθμούς έως τώρα στη Super League.

Δώδεκα γκολ σε 26 παιχνίδια της ΑΕΚ φέτος στο πρωτάθλημα για τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος κατά μέσο όσο σκοράρει σχεδόν 0,5 γκολ. 0,46 για την ακρίβεια.

Η σεζόν για τον Σέρχιο Αραούχο τελείωσε πρόωρα και πλέον η ΑΕΚ θα πρέπει να εναποθέσει τις ελπίδες της για την επίθεση στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος έχει δείξει πως όταν εισπράττει εμπιστοσύνη την επιστρέφει. Αν όμως η Ένωση δεν διαχειριστεί όπως πρέπει τον Ιρανό τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.