ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα, ο Λέκο και τα αουτσάιντερ

Ο Ματίας Αλμέιδα, ο Ιβάν Λέκο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι για τον πάγκο της ΑΕΚ πριν την οριστική απόφαση των ανθρώπων της Ένωσης που λογικά θα παρθεί μετά το Πάσχα.

Το… κάστινγκ προπονητών στην ΑΕΚ καλά κρατεί, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν περάσει από το “μικροσκόπιό” τους αρκετά ονόματα πριν καταλήξουν σε συγκεκριμένες επιλογές για τον άνθρωπο που θα καθοδηγήσει την Ένωση στην “Αγιά Σοφιά“.

Ο Αλμέιδα και ο Λέκο

Ο Ματίας Αλμέιδα βρέθηκε στην Αθήνα τη Μεγάλη Τετάρτη, συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ξεναγήθηκε από τους Κονέ-Παπαδημητρίου στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και ακολούθως δείπνησε με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ για τις τελευταίες επαφές-διαπραγματεύσεις. Η ολοκλήρωση της κουβέντας άφησε θετικά σημάδια, ωστόσο ο “Πελάδο” αναμένει στο ακουστικό του.

Πάνω-κάτω το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Ιβάν Λέκο, με τον Κροάτη τεχνικό να έχει κάνει και αυτός με τη σειρά του επαφές με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Ο 44χρονος προπονητής τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο της Σανγκάι, από την οποία αναμένεται να μείνει ελεύθερος, με το πρότζεκτ της ΑΕΚ και της “Αγιά Σοφιάς” να τον δελεάζει. Και ο Λέκο είναι μια περίπτωση προπονητή που έχει προκριθεί στην τελική λίστα των ανθρώπων της Ένωσης για τον πάγκο της ομάδας, οπότε δεν θα πρέπει να μας προκαλέσει έκπληξη εάν στο τέλος θα είναι αυτός.

Τα αουτσάιντερ

Στη λίστα των υποψήφιων προπονητών για τον πάγκο της ΑΕΚ βρίσκονται κι άλλα ονόματα που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Αρχικά, διακαής πόθος ήταν και παραμένει ο Ρούντι Γκαρσία, με τον Γάλλο προπονητή όμως και να κοστίζει πολλά, αλλά και η άφιξή του στο ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι τόσο… προσβάσιμη.

Ραντεβού έχουν γίνει επίσης με τον εκπρόσωπο του Εουσέμπιο Ντι Φραντζέσκο που βρέθηκε και αυτός στην Αθήνα για να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ, ενώ έχει παίξει και το όνομα του Αντρέ Πίρλο.

Ωστόσο, φαίνεται να υπάρχει και μια περίπτωση που το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί και ίσως ανατρέψει τα δεδομένα. Αυτό βέβαια είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, για την ώρα τουλάχιστον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.