Χέρακλες-Φέγενορντ 1-4: Επιθετική μηχανή! (hls)

Η Φέγενορντ πέρασε επιβλητικά από το Άλμελο παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στα 45 δευτερόλεπτα με γκολ του Μπακίς. Με γκολ των Κοκτσού, Νέλσον και Τιλ στο πρώτο ημίχρονο κι άλλο ένα του Γουόλμαρκ όμως ανέτρεψε την κατάσταση και παρέμεινε στην τρίτη θέση.

Η Φέγενορtτ έχει το μυαλό της στον επαναληπτικό με τη Σλάβι Πράγας στα προημιτελικά του Conference League και το πλήρωσε αυτό στο Άλμελο με τη σέντρα της αναμέτρησης όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με τακουνάκι του Τούρκου επιθετικού της Χέρακλες, του Μπακίς.

Από το 5ο λεπτό κι έπειτα ανέβασε την απόδοσή της πήρε τη μπάλα δική της και πριν βγει το ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1 επιδεικνύοντας όλες τις επιθετικές της αρετές. Αρχικά ισοφάρισε με τον Κοκτσού στο 21′, εν συνεχεία πήρε προβάδισμα με τον Νέλσον στο 40′ και στο 45′ έκανε και το 3-1 με τον Τιλ. Όλα τα γκολ προϊόντα πολύ καλού συνδυαστικού ποδοσφαίρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γουόλμαρκ με τακουνάκι έκανε το 4-1, αν και νωρίτερα ο Μαρσιάνο είχε δύο σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας το 3-1 για την ομάδα του που εμφανώς είχε κατεβάσει ταχύτητα για να διαχειριστεί τις δυνάμεις της.

Η Φέγενορντ δεν αποκλείεται να βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Conference League σε περίπτωση που και οι δύο περάσουν τις Σλάβια Πράγας και Μαρσέιγ αντίστοιχα.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.