Ολυμπιακός: 11 λόγοι για το +11

Ο Ολυμπιακός διατηρεί μια πολύτιμη διαφορά στο φινάλε της κούρσας του πρωταθλήματος. Αυτοί είναι οι λόγοι της υπεροχής!

Μετά και το κομβικό ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός εξασφάλισε διαφορά έντεκα βαθμών, χάρη και στο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για ένα ασφαλές μαξιλαράκι που οδηγεί στον τίτλο, ωστόσο υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που έχουν διαμορφώσει αυτή τη διαφορά μέχρι στιγμής!

Τόμας Βατσλίκ

Ήρθε ως ο κορυφαίος του Euro του περασμένου καλοκαιριού, αντιμετωπίστηκε με δυσπιστία, αλλά με σπουδαίες επεμβάσεις έχει βάλει σημαντικό λίθο στην επίτευξη αποτελεσμάτων και στη συγκομιδή βαθμών.

Σισέ / Σωκράτης

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κατασταλάξει στο ντουέτο Σισέ – Σωκράτη! Ο Σενεγαλέζος διανύει την πλέον σπουδαία σεζόν της καριέρας του με μεστές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Σενεγάλη. Ο Σωκράτης δίνει αρχηγική στόφα στο συγκεκριμένο ντουέτο και ανεβάζει το επίπεδο, χάρη στην πλούσια εμπειρία του.

O “iron man” Ρέαμπτσιουκ

Δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ τη λίστα ο παίκτης που έχει ιδρώσει τη φανέλα περισσότερο από κάθε άλλον στο ρόστερ. Μόνιμη επιλογή του Μαρτίνς, άρτιος ανασταλτικά, φιλότιμος επιθετικά.

Ο “εγκέφαλος” Εμβιλά

Ο πλέον σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Γιάν Εμβιλά. Ο άνθρωπος του προπονητή στον αγωνιστικό χώρο διαθέτει ποιότητα, δυνάμεις και εμπειρία. Ταλαιπωρήθηκε από μικροπροβλήματα, αλλά στο κατάλληλο σημείο δείχνει να έχει πάρει τον Ολυμπιακό στις πλάτες του.

Η χημεία της τετραετίας

Το κέρδος της τήρησης μιας συγκεκριμένης στρατηγικής απ’ τη διοίκηση του Ολυμπιακού αποδίδει ξανά καρπούς. Την ώρα που οι ανταγωνιστές ψάχνονται με νέα πρόσωπα και σχήματα, ο Ολυμπιακός κάνει τη δουλειά, καθώς ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι συντονισμένο, ακόμα και στις άσχημες ημέρες.

Ο…μισός Αγκιμπού

Ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν η αποκάλυψη του Ολυμπιακού και έκανε πράγματα και θαύματα μέχρι ένα σημείο στη σεζόν. Δεν μπορεί να πάρει μόνος του το νταμπλ και είναι επόμενο να παρουσιάσει κόπωση, όμως ο Ολυμπιακός πήρε πόντους απ’ τον μέσο απ’ τη Γουινέα που δεν περίμενε.

Δεν το πίστεψαν

Οι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού δεν έδειξαν σε κανένα σημείο της κούρσας πως πιστεύουν στην κατάκτηση του τίτλου. Οι απανωτές γκέλες έριξαν την αυτοπεποίθηση και σε συνδυασμό με τον “αρνητή ήττας” Ολυμπιακό, έφεραν τη βαθμολογία σε διψήφια διαφορά.

Οι εξισώσεις του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε να διαχειριστεί ένα πολυπληθές ρόστερ και μια παράξενη σεζόν, με προκριματικά, Covid, Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Μέσα απ’ αυτές τις συμπληγάδες προτίμησε να στηριχθεί σε έναν συγκεκριμένο κορμό και φαίνεται πως βγαίνει νικητής.

Ο καλύτερος Μασούρας

Είναι η καλύτερη σεζόν του Έλληνα μέσου, που όσο τα χρόνια κυλούν, γίνεται πιο αποτελεσματικός, πιο αναγκαίος για τον Ολυμπιακό και πιο χρησιμος για τον Μαρτίνς. Μεγάλο κεφάλαιο η παρουσία του στον Πειραιά και έχει πολλά να προσφέρει ακόμα!

Ελ Αραμπί / Τικίνιο

Δύο επιθετικά όπλα που συνεργάστηκαν αρμονικά στη φετινή σεζόν και έδωσαν λύσεις όταν χρειάστηκε. Όταν ο ένας υστερούσε, αναλάμβανε ο άλλος, σε μια καλή συνεργασία στην επιθετική γραμμή. Πολλή δουλειά στο γήπεδο, χαμηλό προφίλ και φυσικά αρκετά γκολ!

Ο παλιός καλός Βαλμπουενά

Είναι ο παίκτης που ήρθε πιο πολλές φορές απ’ τον πάγκο για να δώσει λύσεις. Αν και οι αντίπαλοι προπονητές τον έχουν “κυκλώσει”, εκείνος πάντα βρίσκει τρόπο να λύσει τον γρίφο των κλειστών αμυνών και να προσφέρει κυρίως με ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.