Ο κόσμος της ΑΕΚ μίλησε: Φερνάντο Σάντος! (vid)

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία playoffs, ωστόσο το θέμα του επόμενου προπονητή δεν έχει πάψει να απασχολεί τους ιθύνοντες. Τι επιθυμεί όμως ο κόσμος της;

Πριν μία εβδομάδα περίπου σε video blog που ετοιμάσαμε στο Novasports.gr αναφερόμασταν στους επτά προπονητές της ΑΕΚ που δεν κατάφεραν να συνοδεύσουν την Ένωση στην “Αγιά Σοφιά“.

Στο τέλος του Vlog με τίτλο: “Ποιος είναι ο επόμενος για την Αγιά Σοφιά;” υπήρχε σχετικό ερώτημα προς τους φίλους της Ένωσης σχετικά με τον προπονητή που θα ήθελαν να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ΑΕΚ στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη σελίδα των καναλιών Novasports στο Youtube αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ κατέθεσαν την άποψή τους για τον ιδανικό προπονητή για τον πάγκο της ομάδας του με το όνομα του Φερνάντο Σάντος να είναι αυτό που συναντήσαμε περισσότερες φορές στα σχόλια από κάθε άλλον.

Δεν έλειψαν οι φανατικοί υποστηρικτές του Μανόλο Χιμένεθ που θα ήθελαν τον Ανδαλουσιανό προπονητή να βρίσκεται στην “Αγιά Σοφιά“, ενώ αρκετοί έγραψαν και το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Από εκεί και έπειτα γράφτηκαν τα ονόματα των Μαρσέλο Μπιέλσα, Σεργκέι Ρεμπρόφ, Ζορζ Ζεσούς, Ρουί Βιτόρια, Μίτσελ, Πογέτ, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Θυμηθείτε εδώ το Video Blog, ενώ μπορείτε να δείτε και τις επιλογές των φιλάθλων της ΑΕΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.