ΑΕΚ: “Ο Κριχόβιακ θέλει να λύσει το συμβόλαιo και να ξεμπλέξει με την Κράσνονταρ” (pic)

O Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, με τον Πολωνό χαφ να επιθυμεί την πλήρη αποδέσμευσή του από την Κράσνονταρ.

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης με τη μεταγραφή του να έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο 32χρονος Πολωνός χαφ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της πατρίδας του, πρόκειται να αγωνιστεί με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο παράλληλα γίνονται προσπάθειες προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο με την Κράσνονταρ, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη Ρωσία μετά το καλοκαίρι.

Ο Κριχόβιακ έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με τους Πολωνούς έχει δώσει ήδη εντολή προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία για τη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Η ΑΕΚ στην περίπτωση που ο παίκτης είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν εννοείται πως θα κάνει τη δική της προσπάθεια για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, με τον Κριχόβιακ στην Κράσνονταρ να έχει συμβόλαιο 3 εκατ. ευρώ ετησίως.

“Ο Κριχόβιακ δίνει μάχη για την πρόωρη λύση του συμβολαίου της με την Κράσνονταρ. Δεν κρύβει ότι θέλει να φύγει οπωσδήποτε από τον σύλλογο. Προς το παρόν, θα είναι διαθέσιμος με δανεισμό στην ΑΕΚ. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Κριχόβιακ θα συναντήσει τον φίλο του από την εθνική ομάδα, Νταμιάν Σιμάνσκιαναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα των Πολωνών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.