ΑΕΚ: Εκτός προπόνησης Αραούχο, Γκαρσία, Σάκχοφ

Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τα Playoffs της Super League, καθώς την Τετάρτη έλειψαν από την προπόνηση Σάκχοφ, Αραούχο και Γκαρσία.

Η πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος της Super League θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο και η ΑΕΚ άρχισε την προετοιμασία της.

Μόνο που η προετοιμασία έχει προβλήματα, καθώς όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ έμειναν προληπτικά εκτός προπόνησης την Τετάρτη οι Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αναμένεται να μπουν σε φουλ πρόγραμμα την Πέμπτη.

Δείτε το Video Blog για τους 7 προπονητές της ΑΕΚ

Εκτός έχοντας λάβει ειδική άδεια έμεινε και ο Γεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έμαθε ότι η σύζυγός του γέννησε στο εμπόλεμο Κίεβο και το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να τη φέρει στην χώρα μας.

Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε έμεινε εκτός προπόνησης την Τετάρτη και μέχρι να εξελιχθεί ομαλά η άφιξη της οικογένειάς του στη χώρα μας.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς φαίνεται πως δυσκολεύει η πιθανότητα να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ στο πρώτο ματς των playoffs, καθώς και την Τετάρτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης αν και οι άνθρωποι της Ένωσης αναφέρουν πως το γόνατο του Αυστριακού τερματοφύλακα είναι σε καλή κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.