Ολυμπιακός: Το πισωγύρισμα του Καρβάλιο

Ο Ζοάο Καρβάλιο έδειξε χθες πως βρίσκεται ακόμα σε φάση προσαρμογής. Ο χειρισμός των συμπαικτών και του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ζεστά το παιχνίδι απέναντι στον Άρη, προσπαθώντας να απαντήσει ορθολογικά στην υπεροχή των γηπεδούχων, οι οποίοι απ’ το πρώτο λεπτό κέρδισαν την κατοχή της μπάλας. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν πιεστικοί σε όλο το γήπεδο και προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το επιθετικό transition με μοχλούς τους Καρβάλιο, Μασούρα, Ροντρίγκες και Ελ Αραμπί. Μάλιστα βγήκαν ορισμένοι αυτοματισμοί που οδήγησαν στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού με τον Ελ Αραμπί. Πάντως ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα ήταν ένα εύκολο “διπλό” παρά το 0-1 και το παιχνίδι είχε αρκετό δρόμο ακόμα.

Στο 35ο λεπτό ο Ζοάο Καρβάλιο για ασήμαντη αφορμή… έχασε το μυαλό του και προκάλεσε ντόμινο έντασης στο ματς, γλιτώνοντας την αποβολή, αφού ήταν ήδη “κιτρινισμένος”. Ο Πορτογάλος ο οποίος στα τελευταία ματς έχει “γλυκάνει” τον τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού του Ολυμπιακού, έδειξε πως βρίσκεται σε φάση πνευματικής προσαρμογής. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, φορώντας το περιβραχιόνιο προσπάθησε άμεσα να τον απομακρύνει απ΄το σημείο, μην μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό του για τη συμπεριφορά του Καρβάλιο.

Σε μια ομάδα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια λειτουργεί ως μια γροθιά, η συγκεκριμένη εικόνα προφανώς και δεν έχει θέση. Ο Καρβάλιο “έχασε την μπάλα” και ο Μαρτίνς άντεξε να τον κρατήσει στο ματς μόλις οκτώ λεπτά. Ο Μαντί Καμαρά έκανε ζέσταμα ρεκόρ και ο Καρβάλιο αποχώρησε σαστισμένος, έχοντας λάβει ξεκάθαρο μήνυμα απ’ τον Μαρτίνς. Το “εγώ” δεν είναι πάνω απ’ τον κοινό στόχο στην ομάδα.

Να ξεκαθαρίσουμε πως ο Καρβάλιο δεν είναι… σεσημασμένος. Μάλιστα δεν έχει αντικρύσει ποτέ κόκκινη κάρτα στην επαγγελματική του καριέρα και γενικά δεν συντηρεί προφίλ θερμόαιμου. Γι΄αυτό και το θέμα θα λήξει εκεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα του δείξει το δρόμο της εξέδρας και ο 24χρονος θα επιστρέψει στο rotation όταν προστάζει ο κανόνας των “ερυθρόλευκων” αποδυτηρίων. Ο Καρβάλιο ήρθε απ’ τη Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν είχε πρόβλημα ν’ αγωνιστεί σε ματς του Ολυμπιακού Β’, είναι δουλευταράς, ποιοτικός και απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα. Το χθεσινό συμβάν είναι ένα πισωγύρισμα, το οποίο θα ξεχαστεί σύντομα, καθώς η ταχύτητα με την οποία κυλάνε οι υποχρεώσεις της σεζόν, δεν επιτρέπουν υπερανάλυση. Ο Μαρτίνς έστειλε ηχηρό μήνυμα, ο Καρβάλιο έμεινε στο “διαβάστηκε” και αναμένεται η μεταμέλεια και η επιστροφή του στη δράση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.