Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Τρίποντο εξάδας (hls)

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια του να μπει στην εξάδα των πλεϊ οφ πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης καθώς επικράτησε 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Στη σκιά της δολοφονίας του νεαρού Αλκιβιάδη στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League. Το παιχνίδι της Τρίπολης μεταξύ του Αστέρα και του ΠΑΣ Γιάννινα, κρίθηκε από τα δύο γκολ του Ριέρα στο πρώτο ημίχρονο (2΄-35΄).

Οι Αρκάδες πέρασαν νικηφόρα και έφτασαν τους 32 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, πλησιάζοντας πολύ κοντά στον στόχο τους που είναι ένα εισιτήριο εισόδου στην πρώτη εξάδα.

Αντίθετα οι Ηπειρώτες έχασαν πολύτιμο έδαφος, παραμένουν ωστόσο πάντα «ζωναντοί» για την κατάληψη μιας θέσης για τα πλεϊ οφ.

Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς οι ομάδες έπαιξαν μένοντας μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να προηγηθούν μόλις στο 2ο λεπτό από το μακρινό σουτ του Ριέρα και αφού η μπάλα κόντραρε στα πόδια του Κάργα και άλλαξε πορεία, κατέληξε στα πόδια του Λοντίγκιν.

Η πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των φιλοξενούμενων έγινε στο 16΄ αλλά από το καλό διαγώνιο σουτ του Σάλιακα, ο Τσιφτσής έπεσε σωστά και μπλόκαρε την μπάλα.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς να δημιουργηθεί η… μεγάλη φάση, καθώς αμφότερες οι ομάδες προνόησαν να κλείσουν όλους τους διαδρόμους με συνέπεια να γίνεται παιχνίδι κέντρου… εντελώς ανούσιο.

Στο 35΄ οι γηπεδούχοι βρήκαν το δεύτερο γκολ που τους απελευθέρωσε, με σκόρερ και πάλι τον Ριέρα που βρέθηκε στην “καρδιά” της αντίπαλης άμυνας (μετά την μακρινή μεταβίβαση του ΄Αλβαρες) και υπό την πίεση του Πρίσμαν καταφέρνει να πλασάρει τον Λοντίγκιν (2-0).

Τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 39΄ όταν από το σουτ του Μορεϊρα (από το ύψος της μεγάλης περιοχής), ο Τσιφτσής έπεσε και απομάκρυνε την μπάλα.

Στο β΄ ημίχρονο

Υποτονικά κύλησε το 45λεπτο της επανάληψης, με τους μεν γηπεδφούχους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, τους δε φιλοξενούμενους να έχουν μια φλύαρη υπεροχή την οποία δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να την εκμεταλλευτούν και να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Τσιφτσή. Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν είχε λύσεις ούτε καν από τον πάγκο με συνέπεια να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να καταλώνουν άσκοπα τον χρόνο που είχαν στην διάθεση τους.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Σανταφέ (46΄ Ιγκλέσιας), Σίτο (59΄ Κρεσπί) Ριέρα (74΄ Τιλίκα), Σονί (74΄ Καπίγια), Μπαράλες

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (80΄ Ποζνάνσκι), Οικονομόπουλος (46΄ Μπρένερ), Καραχάλιος (80΄ Μίνα), Στάνκο (46΄ Λώλης), Λιάσος, Μορέιρα, Περέα (80΄ Παντελάκης)

Διαιτητής: Αγγελάκης
Βοηθοί: Κολλιάκος, Νιδριώτης
4ος Τσακαλίδης
VAR: Κουτσιαύτης
AVAR: Νικολαΐδης

Τα καλύτερα στιγμιότυπα εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.