Άρης: Κινδυνεύει να «γκρεμίσει» ότι «έχτισε» με κόπο

Με όνειρα και φιλοδοξίες άρχισε η αγωνιστική σεζόν για τον Άρη, με άγχος και αναθέματα κυλάει

Κι’ όλα αυτά γιατί οι μέτριες εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών φέρνουν στο μυαλό του κάθε φίλου της ομάδας των «κιτρινόμαυρων» μνήμες από το παρελθόν.

Η αλήθεια είναι ότι οι εμφανίσεις του Άρη κυρίως αυτές που πραγματοποίησε με την είσοδο του νέου έτους, είναι απογοητευτικές. Δεν είναι μόνο ότι η ομάδα δεν μπορεί να σκοράρει. Είναι ότι δεν μπορεί να πιάσει τα υψηλά στάνταρ των δικών της δυνατοτήτων, δεν βγάζει… υγεία.

Ο Καρυπίδης στηρίζει τον Μάντζιο, αλλά είναι πια κάτι παραπάνω από εμφανές ότι ούτε μεταξύ του προπονητή και κάποιων ποδοσφαιριστών είναι καλό το κλίμα, αλλά ούτε και μεταξύ των ποδοσφαιριστών υπάρχει αγαστή σχέση εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Κάτι δεν πάει καλά και ο μόνος που μπορεί να διορθώσει την κατάσταση με πράξεις και όχι με ομιλίες ή απειλές, είναι ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο άνθρωπος που έχει στηριχτεί από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου γιατί δείχνει πείσμα και θέληση ώστε να φτάσει τον σύλλογο εκεί που του πρέπει.

Ωστόσο ο κόσμος βλέπει αδιαφορία εντός των τεσσάρων γραμμών και αυτό είναι που δεν μπορεί να αποδεχτεί.
Και το κακό είναι ότι εντός γηπέδου, υπάρχει προκλητική αδιαφορία. Δεν είναι μόνο οι λεγόμενοι «βασικοί» που αδυνατούν να τραβήξουν το… κάρο από την λάσπη, αλλά εξίσου αδιάφοροι και κακοί στην απόδοση τους, είναι και εκείνοι οι ποδοσφαιριστές που καλούνται να δώσουν λύσεις από τον πάγκο.

H αναμέτρηση με την Λαμία για τον επαναληπτικό του κυπέλλου αποκτά την αξία ενός τελικού. Ακόμη κι΄ αν περάσει ο Άρης αυτό το εμπόδιο, δεν θα λυθούν τα προβλήματα. Διότι πολύ απλά δεν μπορεί να πανηγυρίσει κανείς το γεγονός της πρόκρισης στον ημιτελικό του κυπέλλου.

Ο Άρης επί τρία συναπτά χρόνια κερδίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το εξαργυρώσει έτσι όπως θα έπρεπε. Αντίθετα, παίζοντας κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες (τύπου Κοβαλίβκα) το μόνο που καταφέρνει είναι να σκορπίζει απογοήτευση στον κόσμο του και απώλειες σημαντικών εσόδων για την διοίκηση.

Ο έγκαιρος προγραμματισμός είναι κάτι που λείπει, κανείς δεν παραβλέπει τις συνεχόμενες τρικλοποδιές που κάποιοι (γνωστοί) προσπαθούν να βάλουν στον Θ. Καρυπίδη, αλλά ο τελευταίος καλείται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του λαμβάνοντας δραστικές αποφάσεις που ενδεχομένως να δυσαρεστήσουν κάποιους, αλλά σίγουρα θα ωφελήσουν την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος για την αναγέννηση της.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.