ΑΕΚ: Αναζητά ισορροπία μέσα από νίκες (vids)

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ στη Λαμία ήταν η νίκη, η οποία και ήρθε, όμως η Ένωση οφείλει να βρει ισορροπία στο παιχνίδι της σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Πάντα ο βασικός κριτής των όσων παρουσιάζει μια ομάδα μέσα στο γήπεδο είναι ο προπονητής της και ακολούθως ο κόσμος που παρακολουθεί τη δουλειά του μέσα στο γήπεδο.

Όσο η αγαπημένη του ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση η ΑΕΚ, κερδίζει τόσο ελαχιστοποιούνται τα παράπονα προς τον προπονητή και η γκρίνια γενικότερα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Λαμία-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, την οποία κέρδισε πιο δύσκολα απ’ ότι μπορεί να φανερώνει το τελικό 2-0, παρουσίασε δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού της, αλλά και ορατές αδυναμίες. Αδυναμίες που ευτυχώς για τον Γιαννίκη και τους παίκτες του δεν αξιοποίησαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι φλέρταραν με την ισοφάριση σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, ενώ και στην πρώτη φάση του αγώνα στο 2′ θα μπορούσαν να τους είχαν βάλει δύσκολα από νωρίς.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως η ΑΕΚαν εξαιρέσουμε τρία διαστήματα, από το 20′ ως το 40′, το 55′ ως το 70′ και από το 0-2 μέχρι το φινάλε, παρουσίαζε “νεκρά” διαστήματα στο παιχνίδι της, ασχέτως αν δεν το πλήρωσε στο τέλος της βραδιάς. Ατομικά λάθη, ασυνεννοησία, μεγάλες αποστάσεις, λιγοστά τρεξίματα, πλάνο που δεν εφαρμοζόταν, ήταν στοιχεία που έδιναν στον αντίπαλο δικαίωμα να ελπίζει ότι μπορεί να πετύχει κάτι.

/script>

Προφανώς και υπάρχουν δικαιολογίες για τους “κιτρινόμαυρους”, όπως οι πολλές και σημαντικές απουσίες, αλλά και το βαρύ κλίμα ειδικά για κάποιους παίκτες από τον χαμό τον Στέλιου Σεραφείδη.

Μια ομάδα όμως που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό οφείλει να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο που της παρουσιάζεται στο διάβα της, ειδάλλως θα αναλώνεται μόνιμα σε δικαιολογίες και φταιξίματα… τρίτων.

Κλείνοντας, η μείωση της διαφοράς από την κορυφή και τον Ολυμπιακό στους 9 βαθμούς είναι καθαρά συγκυριακή και η ΑΕΚ δεν πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται ότι μπορεί να καλύψει την απόσταση και ότι όλα γίνονται. Αν κάνει κάτι τέτοιο το παιχνίδι χάθηκε…

Αυτό που οφείλει να κάνει ο Γιαννίκης και οι παίκτες του είναι να συνεχίσουν τη δουλειά, να βελτιώνονται και να αποκτούν όλο και μεγαλύτερη ισορροπία στους αγώνες τους γιατί δεν θα γλιτώνεις πάντα από τους αντιπάλους.

Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και αγάπη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.