Ολυμπιακός: Το… μάθημα του Αγκιμπού στον Λοβέρα

Ο Αγκιμπού Καμαρά διαθέτει ό,τι ακριβώς έλειψε απ' τον Μάξι Λοβέρα στο προηγούμενο πέρασμα του απ΄τον Ολυμπιακό.

Οι μπλε κάρτες του Μάξι Λοβέρα και του Κώστα Μανωλά έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός κι έτσι ξεπεράστηκαν και τα τυπικά ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη διάρκεια των δηλώσεων του στην κάμερα του novasports.gr. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε πως οι δύο παίκτες “δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό, αλλά διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση και είναι άμεσα διαθέσιμοι”. Τα 4 κρούσματα Covid-19 και η απουσία αρκετών παικτών στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έφερε ακόμα πιο γρήγορα τους δύο παίκτες στην αποστολή και μπορεί να έρθουν ακόμα πιο γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο.

O Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού τον Απρίλιο του 2014, σ’ ένα παιχνίδι των Πειραιωτών με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0, 88′ Σαβιόλα). Η συγκυρία μπορεί να τον φέρει ξανά στο γήπεδο με “ερυθρόλευκη” φανέλα με τον ίδιο αντίπαλο. Ο Έλληνας αμυντικός μπορεί να μην έχει αγωνιστικό ρυθμό, αλλά γνωρίζει απόλυτα την ελληνική πραγματικότητα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Έτσι δεν έχει τόσο μεγάλο ρίσκο μια ενδεχόμενη συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα. Βέβαια ο Μαρτίνς έχει στα χέρια του, τόσο τη λύση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά και εκείνη του Γιάν Εμβιλά, ο οποίος μπορεί να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, για να παίξουν ως αμυντικά χαφ οι Μαντί Καμαρά και Μπουχαλάκης. Όλα αυτά είναι σενάρια και θα μάθουμε το επικρατέστερο απόψε το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΝΣ ΓΙΑ ΛΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ

Ο Μάξι Λοβέρα επέστρεψε απ’ τον δανεισμό του και θα προσπαθήσει εκ νέου να βρει ρόλο στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές με τα καλύτερα λόγια για τον Αργεντινό και φυσικά του έχει δώσει αγωνιστικές ευκαιρίες, χωρίς όμως το απαιτούμενο αντίκρισμα. Ο 22χρονος μέσος θα πρέπει να παραδειγματιστεί απ’ την πορεία του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος ήρθε στον Ολυμπιακό με πολύ λιγότερες αγωνιστικές δάφνες και έγινε αναντικατάστατος, μέσα από σπουδαίες εμφανίσεις. Στον Λοβέρα του προηγούμενου περάσματος απ’ τον Ολυμπιακό έλειψε το κύριο προσόν του Αγκιμπού. Η ουσία! Αν ο Αργεντινός δεν εμφανίσει ξανά τα μεγάλα black out στο παιχνίδι του, είναι πολύ πιθανό πως θ’ απασχολήσει ευχάριστα τον Πέδρο Μαρτίνς, μέχρι το φινάλε της σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.